• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

05.08.2024

22:05

Razlog je novac?! Oglasio se Desingerica nakon vesti da mu je otkazan nastup, otkrio pravu istinu

Masha Bandjur

Estrada

Razlog je novac?! Oglasio se Desingerica nakon vesti da mu je otkazan nastup, otkrio pravu istinu

Podeli vest

Despić je kratko objasnio šta se dogodilo sa spornim nastupom u Vrnjačkoj Banji.

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni, skrenuo je veliku pažnju javnosti, kako zbog svojih pesama, tako i zbog kontroverznih nastupa. 

Desingerica je prvo svoju publiku u prvim redovima lupkao patikom po glavi što je izazvalo veliku gnev javnosti, koja nije ni slutila da će reper pomeriti granice i otići korak dalje. Nakon toga, Despić je rendao kačkavalj na publiku, ali to nije sve. Najveći šok je nastao kada se na mrežama pojavila slika na kojoj se vidi kako reper jednoj devojci pljuje u usta. 

Foto: Tanja Andric

 

Danas se u javnosti digla velika prašina zbog otkazivanja Desingeričinog nastupa u Vrnjačkoj Banji. Naime, na zvaničnom Instagram profila kluba je napisano da se njegov nastup otkazuje jer ne žele da dozvole da neko "njihovu decu bije patikom po glavi". 

- Otkazano! Ne damo da neko bije našu decu patikom po glavi. Deca nisu kriva, mi smo tu da brinemo o njima i ukažemo im na to šta je dobro za njih, a šta nije - stoji u saopštenju kluba, a ubrzo je ova objava obrisana. 

Foto: ATA Images

 

Nakon toga se za medije oglasio i sam Desingerica, koji je objasnio šta se dogodilo. 

- Imali smo rok za uplatu kapare, nije uplaćena kapara i nastup je otkazan, to je sve. Ne znam zašto nisu uplatili kaparu i u to ne zalazim, ali ta objava koja je izašla je glupost. Lažna priča, dogovorili smo se već za drugi datum i to je to - rekao je Desingerica za Pink.rs.

Vlasinici spornog kluba nisu bili zainteresovani da preterano da pričaju o otkazivanju nastupa. 

- Nastup je otkazan - bilo je sve što su rekli. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)
Olimpijske igre

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra (14.30, RTS 1) protiv Australije igra četvrtfinalni meč na Olimpijskim igrama u Parizu, a preko puta imaće nekoliko jako poznatih košarkaša koji su igrali upravo u našoj zemlji! Naravno, sve oči biće uprte u Dantea Egzuma i Džoka Lendejla, koji su bili i ostali ljubimci navijača Partizana, a "orlovima" će rival biti i Duop Rit (28), nekadašnji centar Crvene zvezde, a sada poznati NBA as.

05.08.2024

20:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija