09.08.2024.

13:17

Foto: ATAIMAGES

Džet set

(FOTO 18+) Vrućeeee! Maji ispali silikoni sedmice, a krupan kadar međunožja tera na greh: Starleta pokazala skoro sve, bruka koliko je seksi

Maja Marinković, po izlasku rijaliti programa "Elita 7", otišla je u Crnu Goru, gde se baškari sa svojim partnerom, MMA borcem Stanislavom Krofakom

Kontroverzna Beograđanka izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, gde redovno svoje pratioce čašćava vrelim kadrovima, a sada se oglasila snimkom, koji je privukao ogromnu pažnju javnosti.

Starleta je, naime, pozirala u minijaturnom bikiniju boje bakra, koji posebno istakao njene silikonske grudi, ali i izvajani stomak, a vreli kadrovi međunožja naširoko se komentarišu.

Podsetimo, Maja Marinković nedavno je u emisiji Milice Kemez govorila o bivšem dečku, Filipu Caru, kada je istakla da smatra da je rijaliti učesniku "rak rana".

- Evo, kao Filip Car. Ja sam njemu i dalje rak rana. On je prvi zvao mene i slao mi poruke. Napisao mi je "Gde si?" nakon završne noći kada je bilo dosta poziva. Nakon što ja nisam odgovarala, dobila sam ono vezano za Aleksandrinu trudnoću i to u trenucima kada ja nisam komentarisala na loš način. Nisam monstrum da se time bavim. Onda sam ja pozvala njega i rekla šta i kako. Razgovor je bio totalno opušten i ne vidim razloga da se to toliko poteže. Onaj poziv u "Narod pita," sve govori. Neko ko ima svoj život i ko je postao otac, ne znam čemu potreba da se bavi sa mnom - rekla je Maja u podkastu "Balkanska veselja".