15.08.2024.

09:32

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Tražim izlaz!" Samir se oglasio o svom zdravstveno stanju i otkazivanju bubrega: "Problem je ozbiljan..."

Marko Janjušević Janjuš uključio se sinoć u emisiju "Narod pita" i javno saopštio s kakvim zdravstvenim problemom se suočio njegov prijatelj i bivši cimer iz rijalitija Samir Ramović. Janjuš je otkrio da su Ramoviću otkazala oba bubrega i da mu je hitno potrebna transplantacija

Informer

 

Ramović je na svom Instagram nalogu podelio snimak iz porodičnog doma, na kom odmara u društvu sinova, a o svom zravstvenom stanju govorio je u emisiji "Insta rešetka".

- U pitanju je zdravstveni problem vezan za bubrege, malo ozbiljniji zdravstveni problem. Sad sam u situaciji kad gledam kako da nađem rešenje, da izađem iz tog problema i da nastavim tamo gde sam stao. Vezano za život, za decu, za karijeru i sve ostalo - otkrio je on, ali nije želeo više od toga da otkriva.

Informer

 

Ramović je kandidat za transplantaciju, a Janjuševć je apelovao na sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu Samiru da reši svoj zdravstveni problem. Njegove reči potvrdila je i Milena Kačavenda, koja je priznala da je upoznata sa situcijom u kojoj se Samir nalazi, ali da o tome nije htela mnogo da govori dok se Samir sam ne oglasi.