Autor: Informer/A.S.

16.08.2024.

15:35

Foto: Tanja Andric

Džet set

Ša otkrio koji je Mionin i njegov sledeći korak! Ovo su pripremali u tajnosti, ubeđen da će svi ostati bez reči kada čuju

O odnosu Mione Jovanović i Nenada Aleksića se dosta govori i nakon njihovog izlaska iz rijalitija "Elita". Dok jedni navode kako je njihova veza pred pucanjem, njih dvoje sa druge strane ističu da im je odnos stabilan, kao i da nemaju nikakvih problema, već da uživaju zajedno. 

Po napuštanju velelepnog imanja u Šimanovcima, Jovanovićeva i Aleksić su se posvetili karijerijama, a kako je Nenad sada otkrio, pripremili su pesmu koja preti da postane pravi hit. 

Informer

 

Miona i ti ste spremili pesmu, kakva je numera u pitanju?

- Da, da, Miona i ja baš smo pripremili ozbiljnu pesmu, dosta smo uložili u to. Kad dođe vreme, sve ide planski, neće se izbacivati dok je letnji period, čekamo da se vrate svi sa odmora, pa da se lepo proprati to. Nije balada, brža je pesma, totalno je drugačija od svih, gledao sam da ne podseća ni na jednu. Gledao sam da odgovara i njoj i meni. Sve što radimo, radimo zajedno.

Je l' bila Miona u Kragujevcu kod njenih?

- Što se tiče odnosa sa njenim roditeljima, obećao sam njoj, to neću komentarisati, to treba ona da komentariše.

Informer

 

Vi ste se jako svađali, kažu komšije da su bile spremne da zovu policiju.

- Miona nije otišla, niti smo se svađali, imamo grupu gde sve komšije pišu o svemu i svačemu, nikad se niko nije žalio ni na šta, nemaju ni na šta, jedino na šta mogu da se žale je kada ja pojjačam muziku, ali ni na to se ne žale. Nema mnogo komšija na spratu ni u zgradi. 

Je l' ste uživo dobili neki negativan komentar?

- Nijedan. Šta god neko da piše po internetu, to su gluposti, podrška je ogromna, što mi je drago zbog muzike, zbog nas dvoje.