• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.08.2024

07:23

"Mionin otac je hteo da dođe u Nenadov stan da je otme": Lepi Mića otkrio detalje drame s roditeljima Jovanovićeve (VIDEO)

ATAIMAGES

Rijaliti

"Mionin otac je hteo da dođe u Nenadov stan da je otme": Lepi Mića otkrio detalje drame s roditeljima Jovanovićeve (VIDEO)

Podeli vest

Lepi Mića je otkrio šta je rekao Mioninim roditeljima nakon finalne večeri "Elite".

Rijaliti "Elita" završen je pre nešto više od mesec dana, a u emisiji "Narod pita" svako veče gostuju bivši učesnici koji su obeležili sezonu.

Sinoć su gosti bili pevač Lepi Mića i reper Nenad Aleksić Ša koji su, između ostalog, razgovarali o njihovom odnosu i svađama koje su imali dok su boravili u imaginarijumu, kao i Nenadovoj vezi sa Mionom Jovanović.

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- Ja samo moram da kažem da je mene nerviralo u rijalitiju kad se Mića pravi previše pametan, pa onda ulazimo u konflikt - kazao je Ša.

- Lepo sam rekao da sam ja samo komentarisao tuđe živote, imao sam pravo na to. Ja nisam dao povod da se o meni priča. Nikoga nisam gledao u oči i lagao. Vrlo sam jasan kada pričam ono što mislim, nikad ne gledam da nešto uvijem u papir. Istina je da sam ja Nenadu govorio stvari sedam puta blaže od Đedovića, a njemu nikada ništa nije rekao - kazao je Mića.

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

Voditeljka se osvrnula na Mionine roditelje koji, nakon gomile scena i svađa koje su Nenad i ona imali, nisu prihvatili Aleksića za zeta. Lepi Mića je otkrio šta se dešavalo neposredno nakon finala, kada su se kamere ugasile i kada je Jovanovićeva otišla da prespava kod Ša.

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

Mića je rekao da je pričao sa Mioninom porodicom i da je pokušao da smiri njene roditelje koji su se izuzetno potresli.

- Žalio mi se Mionin otac, naravno. Kunem se, on je hteo da, kada je bilo finale "Elite", da ode u Nenadov stan da otme Mionu. Kunem se, krsta mi moga. Ja sam to sprečio. On kaže: "Kako će ona sa nasilnikom", ja mu kažem: "Stanite, smirite se, polako. Pustite je, nek udari glavom o zid, vaša priča ništa neće pomoći. Ona je to sada zacrtala i kraj priče". Majka joj je drhtala. Otac joj radi u tužilaštvu, kaže: "Da li je red da sad ja koji radim u tužilaštvu idem i da spašavam dete". Ja sam rekao: "Vi pričate da je nasilnik, ja to ne znam". Znam da je galamio na nju, ali to nije nasilje. Kažu da ju je štipao nešto, ali ja za to ne znam - rekao je on i otkrio kako na Mionin i Nenadov odnos gledaju sada:

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- Oni njega ne mogu da gledaju očima. On je jedinica za najveću mizeriju na svetu što se tiče njih. Moje mišljenje je da su njima problem njegove godine, kao i to kako se ponašao prema ženama ranije.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija