Autor: Informer/A.S.

19.08.2024.

07:02

Foto: Tanja Andric

Džet set

Predviđali im raskid, a oni nikad skladniji! Ša cvrkuće od sreće pored Mione, iskoristio priliku da potkači bivšeg rivala

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su imali turbulentan odnos za vreme boravka u rijalitiju, a mnogi su predviđali da će njihova veza pući nakon što na puste velelepno imanje u Šimanovcima. I pored svih nagađanja, njih dvoje su ipak dokazali da im je ljubav jaka i da je opstala i pred svih okolnosti. 

Informer

 

Rijaliti par je sada za medije iskreno govorio o svom odnosu, a pored toga dotakli su se i svojih porodica, ali i Maje i Stanislava. 

- Što se toga tiče našeg odnosa svi su nekako i navijali da se razdvojimo i sa osmehom govorili da ćemo se razdvojiti po samom izlasku iz "Elite", da ću biti ostavljen na toj čuvenoj rampi, ali smo ih demantovali naravno. Trebalo je da im bude jasno još dok smo bili unutra da do raskida neće doći kao što se ni unutra nijednom to nije desilo. Trenutno baš uživamo da budem iskren. Gledamo što više da odmaramo, sređujemo stan, imamo i dosta obaveza, gledamo da sve pozavršavamo, pa krajem meseca na neki pravi odmor da odemo. Funkcionišemo stvarno super, u svemu se slažemo iako će hejteri reći laž, ali je to živa istina - rekao je Ša. 

Informer

 

Miona i Ša su otkrili na čemu vredno rade nakon izlaska iz rijalitija, kao i svoje planove za budućnost.

- Planovi su naravno vezani za muziku, snimamo duet i uskoro i izbacujemo tu prvu pesmu pa idemo dalje - rekla je Miona. 

O Mioninoj porodici se mesecima unazad pričalo, bile su mnogobojne spekulacije na temu da li će oni prihvatiti Ša kao Mioninin izbor, ali su oni na superfinalnoj noći stali na put svakoj priči i jasno dali svima do znanja da njenu vezu sa reperom nikada neće podržati. Dok po Nenadovim rečima možemo zaključiti da je ipak došlo do bolje komunikacije između njih.

Informer

 

- Što se naših porodica tiče, svi smo u sasvim smo korektnim odnosima - rekao je Ša. 

Za sam kraj Ša je otkrio da li su on i Miona shvatili kao provokaciju odlazak Maje Marinković i Stanislava Krofaka u Selce na more, budući da je dobro poznato da je borac vodio upravo Mionu Jovanović tamo na letovanje.

- To nema veze sa provokacijom. On je monoton što se tiče izbora destinacija, sve radi šablonski, ali neka uživaju svakako - rekao je Aleksić za "Pink.rs".