21.08.2024.

07:02

Foto: Miloš Miletić

Džet set

Ana hirurškim putem povećala zadnjicu! Koraćeva za operaciju iskeširala pozamašnu svotu novca

Ana Korać (30) iskeširala je 5.000 evra za uvećanje zadnjice, saznaje Informer! U poslednje vreme starleta na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije u minijaturnim bikinijima, a do izražaja najviše dolazi njena nova zadnjica, koja je postala neobično velika, a savršeno oblikovana. Kako izvor blizak starleti tvrdi, za to je zaslužan plastični hirurg iz Turske.

Informer

 

- Ana je ugradila implantate nakon porođaja kako bi imala savršenu, brazilsku zadnjicu. Operaciju je obavila u Turskoj, oporavak je trajao nekoliko dana, a zahvat je prošao bez problema. Za ovu operaciju Ana je izdvojila 5.000 evra, a sada uživa u rezultatima i prezadovoljna je. Redovno dobija komplimente na račun svog izgleda, posebno savršene zadnjice - priča izvor Informera i otkriva da li je Koraćevoj za ovu intervenciju inspiracija bila ljuta suparnica iz rijalitija Maja Marinković, koja se pre godinu dana podvrgla istom estetskom zahvatu.

- Naravno da nije. Ani se uopšte ne dopada kako plastična zadnjica izgleda na Majinom telu. Ovaj zahvat su radile mnoge starlete i pevačice, ali Anina je zaista najbolja. To nije čudno jer ju je operisao najbolji turski stručnjak - završio je izvor.

Informer

 

Podsetimo, Ana je više puta i sama otvoreno govorila o tome šta je sve promenila na svom telu.

- Prvo sam uradila grudi, posle sam operisala nos, usne sam stalno radila. U usta sam stavila neki polutrajni materijal. Mačje oči sam radila među prvima, ja sam donela taj trend u Srbiju. Hirurg koji mi je radio mačje oči zahvaljivao mi se na svemu, jer sam mu pomogla, otkrila sam ga. Ne znam ni sama koliko sam novca do sada dala na plastične operacije. Pisalo se i da sam vadila rebra, ali to je apsolutna laž - ispričala je Koraćeva svojevremeno.