• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.08.2024

12:44

Ana Korać ugradila silikone u zadnjicu?! Starleta krenula stopama Maje Marinković, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Shutterstock/printscreen/Instagram/majamarinkovic/Printscreen/Instagram/ana_korac

Estrada

Ana Korać ugradila silikone u zadnjicu?! Starleta krenula stopama Maje Marinković, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Podeli vest

Ana Korać je pokazala guzu u kupaćem kostimu i sve navela da se zapitaju da li je moguće da joj je zadnjica potpuno prirodna.

Bivša rijaliti učesnica i starleta Ana Korać važi za pravu lepoticu, a mnoge devojke dolaze kod estetskog hirurga sa njenom fotografijom kako bi izgledale baš kao ona.

Ana je pre dve godine otvoreno govorila o tome šta je sve na sebi menjala:

Foto: Miloš Miletić

 

- Prvo sam uradila grudi, posle sam operisala nos, usne sam stalno radila. Ja sam stavila u usta neki polutrajan materijal. Mačije oči sam radila, ja sam dovela taj trend u Srbiju. Taj doktor koji mi je radio mačije oči zahvaljivao mi se na svemu, jer sam mu pomogla, otkrila sam ga. Ne znam koliko sam novca dala na operacije. Pisalo se i da sam vadila rebra, ali to je apsolutna laž - ispričala je Koraćeva.

Međutim, Ana u poslednje vreme objavljuje fotke na kojima je u prvom planu njena zadnjica, koja je odjednom postala neoblično velika.

Foto: Printscreen/Instagram/ana_korac

 

O tome svedoči i fotka sa jahte koju je danas objavila, a s obzirom na to da je pozirala iz profila, jasno se vidi savršeno oblikovana i istaknuta zadnjica.

Foto: Printscreen/Instagram/ana_korac

 

Pre nekoliko dana je objavila fotku sa sinom iz tržnog centra, a u prvom planu je opet bila njena guza.

Izgleda kao da je Ana pošla stopama njene suparnice Maje Marinković, te ugradila silikone, ali je vrlo moguće i da je u pitanju samo dobar fotošop ili savršena poza u kojoj uspeva da istakne sve što poželi da istakne.

Podsetimo, Maja Marinković je prošle godine ugradila silikonske implante u zadnjicu, a kako izgleda sada, nakon skoro godinu dana od operacije, možete pogledati u galeriji ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)
Live TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)

Nedavni izveštaj Ministarstva spoljnih poslova Kine govori o tome da je Amerika finansirala proteste u Srbiji održane prošle i pretprošle godine. U zvaničnim dokumentima jasno stoji da tih protesta stoje nevladine organizacije koje su finansirale Amerika i Evropa. Cilj Zapada je da se oslabi vlast u Srbiji kako bi lakše mogli da utiču na nju. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Vjerica Radeta i Đorđe Dabić, državni sekretar.

18.08.2024

19:54

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija