29.08.2024.

20:16

Foto: ATAimages

Džet set

Uroš Stanić pokazao kako se oporavlja posle napada! Oko vrata kragna, a ona se ne odvaja od njega (FOTO)

Uroš Stanić postao je popularan tokom učešća u "Eliti" i uvek je otvoreno govorio o tome da je homoseksualac, zbog čega je neretko trpeo uvrede, a pre nekoliko dana je i fizički napadnut dok je čekao u redu u prodavnici. Njega je napao nepoznati mladić zbog čega je Stanić završio u Urgentnom centru, gde mu je zbog povrede vrata stavljena kragna. 

Stanić je neposredno posle napada bio veoma uplašen, pa se čak povukao i sa društvenih mreža, a sada je objavio fotografiju i pokazao kako izgleda sa kragnom, ali i da se njegova majka ne odvaja od njega.

Informer

 

Oni su pozirali nasmejani i vidno raspoloženi, pa se po svemu sudeći Uroš već dosta bolje oseća. Osim toga objavio je i snimak kako sa kragnom šeta centrom Beograda, pa se nameće zaključak da Stanić više nije zabrinut za svoju bezbednost

Informer

 

Podsetimo, brzo nakon napada on se oglasio i detaljno opisao šta mu se dogodilo.

- Danas oko 14:50 časova sam izašao iz hotela ''Slavija'' gde trenutno boravim i otišao sam u prodavnicu. Kada sam čekao red kako bih platio vodu, iza mene je bio nepoznat momak, koji je kada me je video krenuo je da se krsti i da me čudno gleda. Rekao sam mu da može da se prekrsti sa obe ruke. Jesam pripadnik LGBT populacije, ali sam se pristojno obukao i ponašao. On mi se obrati rečima: ''Kuda ide ovaj svet?! Pe*erčino!'' Ja sam mu rekao da treba da ga bude sramota, a onda se umešala i radnica, koja mu je sugerisala da ne treba da se ponaša tako prema mušterijama. Tada me je udario desnom ruku u predelu donjeg dela vrata i izašao je iz prodavnice. Platio sam vodu, izašao iz prodavnice i ugledao ga kako stoji preko puta marketa. On je tada krenuo ka meni da me udari, a ja sam utrčao u prodavnicu. Tada mi je rekao: ''Pi*ko, bežiš, ovih dana ćeš dobiti batine''. Pozvao sam policiju koja je brzo došla i intervenisala. Ponudili su mi hitnu pomoć, ali sam ja sam došao u Urgentni centar - naveo je tada Stanić.