• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

25.08.2024

21:35

"Strah me je, promeniću mesto boravka" Uroš Stanić nakon napada u bolovima, bivši rijaliti učesnik uplašen: "Ne smem da šetam ulicom sam"

Shutterstock, Printscreen, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Strah me je, promeniću mesto boravka" Uroš Stanić nakon napada u bolovima, bivši rijaliti učesnik uplašen: "Ne smem da šetam ulicom sam"

Podeli vest

Uroš Stanić je otkrio kako se oseća nakon što je napadnut u prodavnici.

Bivšeg rijaliti učesnika Uroša Stanića danas je nepoznati mladić napao na Slaviji dok je čekao red u prodavnici.

Foto: prinyskrin instagram

 

- Danas oko 14:50 časova sam izašao iz hotela ''Slavija'' gde trenutno boravim i otišao sam u prodavnicu. Kada sam čekao red kako bih platio vodu, iza mene je bio nepoznat momak, koji je kada me je video krenuo je da se krsti i da me čudno gleda. Rekao sam mu da može da se prekrsti sa obe ruke. Jesam pripadnik LGBT populacije, ali sam se pristojno obukao i ponašao. On mi se obrati rečima: ''Kuda ide ovaj svet?! Pe*erčino!'' Ja sam mu rekao da treba da ga bude sramota, a onda se umešala i radnica, koja mu je sugerisala da ne treba da se ponaša tako prema mušterijama. Tada me je udario desnom ruku u predelu donjeg dela vrata i izašao je iz prodavnice. Platio sam vodu, izašao iz prodavnice i ugledao ga kako stoji preko puta marketa. On je tada krenuo ka meni da me udari, a ja sam utrčao u prodavnicu. Tada mi je rekao: ''Pi*ko, bežiš, ovih dana ćeš dobiti batine''. Pozvao sam policiju koja je brzo došla i intervenisala. Ponudili su mi hitnu pomoć, ali sam ja sam došao u Urgentni centar - istakao je Stanić u svojoj izjavi.

Foto: prinyskrin instagram

 

Stanić je sada priznao da se nalazi u stanju šoka, te je je otkrio kako se oseća sada, nakon nemilog događaja.

- To se desilo oko 14:50 jako me je strah. Moram da promenim mesto boravka na nekoliko dana, dok se nasilnik ne pronađe. Vrat me jako boli, dobio sam terapiju. Osećam se jadno, jer ništa nisam uradio da me neko napadne. Policija traga za njim, nadam se da će ga uskoro pronaći. Ne smem više da šetam sam ulicom. Ono što sam čuo je da se ponašao neprikladno prema zaposlenima i ranije u prodavnici gde se desio incident. Moja majka se jako potresla, loše je. Ne mogu da je smirim. Ona će doći kod moje drugarice, gde ću boraviti kako bi me videla - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)
Live TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)

Teroristička Islamska država preuzela je juče odgovornost za napad u petak uveče u nemačkom gradu Zolingenu, kada je napadač nožem ubio tri osobe i ranio osmoro. Kakva je sudbina Starog kontinenta i da li će evropljane koštati to što su u svoje države primili ogroman broj migranata? Na ovu temu za Informer TV govorio je akademik profesor dr Dragan Radenović u emisiji "Info dan".

25.08.2024

16:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija