29.08.2024.

23:26

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Aleksandra Nikolić ima novog dečka! Pokazala kako razmenjuju nežnosti, Car je sada davna prošlost! (FOTO)

Aleksandra Nikolić, pre nekoliko meseci postala je majka devojčice Leone koju je dobila sa Filipom Carem. Njihov odnos mesecima je intrigirao javnost u više navrata su raskidali, pa se mirili, ali su nedavno definitivno stavili tačku na svoju vezu.

Informer

 

Da Aleks ne pati mnogo za Filipom dokazuje njena nova objava na društvenim mrežama u kojoj se drži za ruku sa zagonetnim muškarcem, čiji identitet i dalje ne želi da obelodani.

Informer

 

Nikolićeva je srećna i zadovoljna, a to je nedavno i potvrdila porukom voditelju Darku Tanasijeviću koju je on javno pročitao u emisiji "Narod pita". Aleksandra je poručila Filipu da ćerku može da vidi kad god želi, ali da nju ne uznemirava jer ima nekog novog u životu. Njenu novu romansu prokomentarisao je i Car. 

- Znao sam ja čim je ona odugovlačila dolazak i naprasno odlučila da ne dođe da ima nekoga, ali uvek su sve oči uprte u mene kad je preljuba u pitanju, pa tako u mojoj senci prođu mnoge stvari! Dobio sam saznanje da ima nekoga i pokušao sam da sa njom stupim u kontakt, ali kao i obično nije se javljala. Na kraju mi je priznala kad sam izneo činjenice koje znam, pa aj da prizna, bezbolnije je. Aleksandra samo deluje ekstremno glupa, nije ona nimalo glupa! Nije ona kriva nego ja, tražim ženu u rijalitiju je*ote! Devojka je stigla u dva meseca da se izoperše i izbotoksira, nađe novog lika, raskine sa mnom i svašta još nešto, al' glavno da je Filip loš, jer bolesni fanatici ispranog mozga sve svaljuju na mene - rekao je Car.