• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

27.07.2024

09:53

"Znao sam da ima nekoga, ovo je horor film!" Filip Car prokomentarisao vest da Aleks ima novog dečka, pa pomenuo njihovu ćerku

ATAIMAGES

Rijaliti

"Znao sam da ima nekoga, ovo je horor film!" Filip Car prokomentarisao vest da Aleks ima novog dečka, pa pomenuo njihovu ćerku

Podeli vest

Filip Car i Aleksandra Aleks Nikolić stavili su tačku na svoju ljubav, a sada je on prokomentarisao vest da ima novog partnera.

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Aleks Nikolić i njen tadašnji verenik Filip Car, koji ju je tokom iste sezone i verio pred milionima gledalaca, nedavno su dobili naslednicu Leonu.

Odnos Filipa i Aleks mesecima intrigira javnost s obzirom na to da su u više navrata raskidali i mirili se. Takođe, mnogi su komentarisali da je Car video svoju ćerku samo nekoliko puta, što je on i potvrdio, otkrivši da te stvari oko viđanja ćerke rešava preko suda.

Foto: ATAIMAGES

 

Filip se sinoć uključio u uživo emisiju "Narod pita" kako bi se suočio sa bivšom devojkom Majom Marinković, a dok je raspravljao sa njom otkrio je da ga upravo Aleksandra zove tokom poziva, što je mnoge šokiralo. Nakon toga, Aleks se oglasila, poslavši voditelju Darku Tanasijeviću poruku:

- Rekla sam mu da me ne uznemirava, imam nekoga u životu, ova agonija mi ne treba. Dete može da vidi kada hoće, a zvala sam ga, nisam ni znala da se uključio u emisiju - pročitao je Darko Aleksandrinu poruku.

Sada se za portal Pink.rs oglasio i Filip Car, koji je potvrdio da Aleks ima novog partnera, te nije krio razočaranost.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Instagram

 

- Znao sam ja čim je ona odugovlačila dolazak i naprasno odlučila da ne dođe da ima nekoga, ali uvek su sve oči uprte u mene kad je preljuba u pitanju, pa tako u mojoj senci prođu mnoge stvari! Dobio sam saznanje da ima nekoga i pokušao sam da sa njom stupim u kontakt, ali kao i obično nije se javljala. Na kraju mi je priznala kad sam izneo činjenice koje znam, pa aj da prizna, bezbolnije je. Aleksandra samo deluje ekstremno glupa, nije ona nimalo glupa! Nije ona kriva nego ja, tražim ženu u rijalitiju je*ote! Devojka je stigla u dva meseca da se izoperše i izbotoksira, nađe novog lika, raskine sa mnom i svašta još nešto, al' glavno da je Filip loš, jer bolesni fanatici ispranog mozga sve svaljuju na mene - rekao je Car, a onda je dodao:

Foto: ATA Images

 

- Ne znam što mi ne da dete da dete bude u normalnoj velikoj porodici, gde ima još male dece, a ne da mala bude sama sa njenom majkom! Otvoreno kažem ovo sve je horor film u kojem malo nevino biće najviše pati, ne znam šta da preduzmem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine
Društvo

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da će krajem 2025. ili početkom 2026. godine biti u potpunosti završen Moravski koridor, koji se trenutno radi, a da će do kraja ove godine u saobraćaj biti pušteno 30 kilometara tog koridora, čime će u saobraćaj biti uključeni Trstenik i Vrnjačka banja kao i deo deonice Preljina - Adrani najverovatnije do Mrčajevaca.

27.07.2024

15:21

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija