• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.07.2024

09:13

Car se uključio u "Narod pita", pa počeo da "preslišava" Maju: Ucenio je sa dva snimka, pa progovorio o tome ko je koga prvi pozvao! (VIDEO)

Shutterstock/ATA images

Rijaliti

Car se uključio u "Narod pita", pa počeo da "preslišava" Maju: Ucenio je sa dva snimka, pa progovorio o tome ko je koga prvi pozvao! (VIDEO)

Podeli vest

Filip Car se sinoć uključio u emisiju "Narod" i javno se ispričao sa Majom Marinković.

Bivši rijaliti par, Maja Marinković i Filip Car, okončali su svoju ljubavnu priču još prošle godine pred kamerama rijalitija "Zadruga", a definitivnu tačku je stavio on, koji je verio Aleksandru Nikolić koja mu je nedavno rodila ćerku.

Maja je i ove godine bila učesnik Pinkovog rijalitija, a Car je pre nekoliko dana u jednoj emisiji otkrio da ga je Marinkovićeva zvala kada je izašla iz "Elite", te da on nije zainteresovan za bilo kakvu komunikaciju sa njom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

 

Sinoć su Maja i njen bivši partner Stanislav Krofak bili gosti u emisiji "Narod pita", a Marinkovićeva se osvrnula na Filipove reči i rekla da to nije istina, te sa ju je on prvi zvao sa skrivenog broja, kao i da joj je slao nestajuće poruke, nakon čega ga je nazvala.

Međutim, u toku emisije se uključio Filip Car, pozdravio sve u studiju, a zatim objasnio:

- Nisam imao nikakvu lošu namernu. Taj dan sam bio jako nervozan te sam rekao sve šta i kako, ali moram sada da postavim par pitanja. Maja je postala ozbiljan rijaliti igrač, ne menja facu kada laže, učila je od najboljih, pa moram da joj postavim pitanja - rekao je Car.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Lemurčino polako, znamo ko je tata, a ko je mama. Ja nemam potrebu da lažem - rekla je Maja.

- Rekla si da sam ti ja slao neke poruke nestajuće, da sam ti se ja prvi javio. E sada, možeš li mi pokazati te poruke? - upitao je Car.

- Filipe isto je tako bilo pred "Elitu", ja sam sve dala tada, a ti si govorio da lažem - rekla je Maja.

- Ja jesam prelomio i prepustio prošle godine, ali kada nisi dobila šta si htela ti lupaš kontru, to radiš i Stanislavu sada - rekao je Car.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- To je tačno - ubacio se Krofak.

- On je ljubomoran na moj odnos sa Stanislavom - rekla je Maja.

- Naravno, da, jesam. Moram da ti postavim dva pitanja. I Majo, možeš li nam pokazati dokaze da sam ti se javio nakon "Elite" - upitao je Car.

Foto: ATA Images

 

- Ja sam se tada bavila Stanislavom, ne sa tobom. Ma daj, on je mene uhvatio na foru - govorila je Maja voditelju.

- Ona je stalno pričala o meni i šaputala o meni. Mi znamo da se peckamo, ali što se tiče pesama, nije baš tako kako narod misli. Može li Marija Maja Mariković da se zakune u oca da sam ja njoj slao poruke? - upitao je Car.

- Šta je ovo, crkva da se kunem? Ne razumem čemu potreba da zoveš Maju Marinković - rekla je Maja.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Maja nije upućena u neke stvari da priča da sam ja na Tiktoku, to nije istina, a meni reklama nije potrena - rekao je Car.

- Ma dajte, ja na rođendanu kod Ane i pevamo Ringišpil, a on okači Ringišpil - govorila je Maja.

- Naravno ništa drugo, da se vratimo mi na početak. Ne volim nepravdu. Izvinjavam se, ali sada me je Aleksandra zvala - rekao je Car, pa nastavio:

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Rekao sam da će se javiti pozivalac bez ideje, kako ja to zovem. Ukoliko se Maja sad zakune u porodicu da sam joj se prvi javio nakon njenog izlaska iz Elite, na storiju će u roku od pet minuta izaći snimak. Javljam se, kažem: "Halo luda Majo", ona kaže: "Gde si lemurčino". To je bilo u pet posle podne - pitao je Car.

- Filipe, zmao se vrlo dobro. Ako te ne zanimam, šta te boli uvo za Maju - dodala je Maja.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Kad neko govori za mene nešto što nije istina, to me nervira i žulja. Ja sam onaj koji drži konce i džojstik u rukama, ali sada nemam potrebu. To što si izgovorila nije okej sa tvoje strane. Rekao sam si ne znam zašto me zoveš, ako si u vezi. Ako je prošlo toliko vremena, suludo je da se povezujem i da stupamo u kontakt. Ne vidim potrebu da stalno mene provlači - rekao je Car.

- Da li smatraš da namerno oblači te lemur komade garderobe? - upitao je Darko.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Što je istina - istina je. I stojim iza toga. Reci da se kuneš u familiju, da sam zvao prvi. Pustiću dva snimka razgovora. Videće se po razgovoru da je to prvi poziv, shvatiće se da govorim istinu - prepričavao je Filip.

- Kad sam ispala kao četvrta, ide njegov stori i kaže ispala je dobra konkurencija, nemam šta da gledam - ubacila se Maja.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Ne kad je ispala ona, nego Ivan ili Stanislav - demantovao je Car.

- Kako komentarišeš Stanislava? - upitao je voditelj.

- Dečko na mestu, sportista. Imamo nekoliko zajedničkih prijatelja, rekli su o njemu najlepše. Itekako je inteligentan i dobro vlada situacijom - rekao je Filip.

- Nazvao je kako bi imao komunikaciju sa mnom, on prvi zove. Rekao je da sam bila odlična u rijalitiju, sve do jednog dela. Mislio je na Stanislava - rekla je Marinkovićeva.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Objaviću dva snimka. Jedan, kad ide pesma Šaka Polumente, gde ti lupaš - rekao je Car.

- Mene on ne zanima. Da ga ne zanimam, rekao bi. Bila bih pored njega da me interesuje i njega to boli. Zna koliko sam ga volela, najviše od svih. Ti ćeš toliko biti srećan i zaspaćeš lako, jer si pričao ovoliko sa mnom - rekla je Marinkovićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija