• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

26.07.2024

22:52

"Povredila sam tatu, teško mi je zbog njega": Anđela Šparavalo briznula u plač, kaže da je urnisala porodicu zbog Bojane

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Estrada

"Povredila sam tatu, teško mi je zbog njega": Anđela Šparavalo briznula u plač, kaže da je urnisala porodicu zbog Bojane

Podeli vest

Rijaliti učesnica Anđela Šparavalo progovorila je o svom odnosu sa porodicom, nakon raskida veze sa Bojanom Pavlović.

Veza Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović podelio je sve verne gledaoce rijaliti programa "Elita 7". Njeni roditelji su na sve načine pokušavali da joj daju do znanja da taj odnos nije dobar po nju, a zadrugarka je to shvatila tek kada ju je preko noći u hotelu ostavila Pavlovićeva, nakon čega se ona vratila kod porodice u rodni Aranđelovac.

Porodica Šparavalo je ugostila ekipu jednih beogradkih novina u Aranđelovcu, a na samom početku Anđela je progovorila o svom odnosu sa ocem:

Foto: ATAIMAGES

 

- Kada sam došla kući nisam smela da ga pogledam, ja sam sa tatom uvek bila više povezana nego sa majkom. Tata me je svuda vodio. Kad sam došla ništa mi nije rekao, nije hteo razgovor, izašao je da šeta. Povredila sam ga, teško mi je zbog tate, šta god mi je trebalo on je bio tu i da me odbrani. Ništa me nikad nije terao, ja sam sve sama sa svojim životom radila. jako mi je žao zbog svega što sam uradila, ja sam najveći krivac, ne želim da budem žrtva, ne mogu da verujem da sam i dalje tako jaka nakon svega što mi se desilo - rekla je Anđela, koja je zaplakala pred kamerama, pa nastavila:

Foto: ATAIMAGES

 

- Razočarala sam oca. Nadam se da ću povratti njegovo poverenje i da ćemo pričati kao pre. Tata je divan, trudio se i radi i sve i ne može da veruje šta sam sebi dozvolila. Ja ne mogu da verujem da sam ja to dozvolila zbog nekog ko se igrao sa mnom - pričala je Anđela, a onda se njena majka nadovezala:

- Sve je bio problem tamo, svi smo bili zgranuti. Kad je krenulo to sa Bojanom, ja sam videla čemu to vodi. Bojana je muvala druge devojke i videla je da nema šanse. Bojana je videla da može sa njom da manipuliše. To je bio pakao. Ja gledam šta radi, a ne možeš ništa. Poslala sam čestitku da je Bojana navlači, ali ništa od toga - rekla je Anđelina majka, a onda je Anđela nastavila:

Foto: ATAIMAGES

 

- Dala sam se u odnosu sa Bojanom 100 posto, ja sam takva, nikada nisam prevarila nikoga, verna sam, nikoga tamo nisam pogledala. Ona je samo tražila neki izgovor da me ostavi.

- Pare me ne interesuju nakon svega što sam prošla, planiram da se bavim fakultetom i da završim vožnju. Možda krenem da šminkam, jer lepo šminkam, a da mama frizira. Tražim i neki stan i želim da kupim psa. Ako ikada budem dospela do nekih para želim da otvorim azil za životinje, jer ja obožavam životinje. Trebaće mi 3, 4 meseca da se vratim u normalu, nikad, ali nikada u životu ne bih ušla u rijaliti - izjavila je Anđela za Blic.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija