• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.07.2024

21:03

"Pritisak mi se diže od Karleuše, nije vredna..." Edita se opet obrušila na JK, pa prvi put komentarisala Indi i Zorana Marjanovića

ATAIMAGES

Estrada

"Pritisak mi se diže od Karleuše, nije vredna..." Edita se opet obrušila na JK, pa prvi put komentarisala Indi i Zorana Marjanovića

Podeli vest

Pevačica Edita Aradinović ponovo je u negativnom kontekstu komentarisala muzičku zvezdu Jelenu Karleušu, a tom prilikom, prvi put se oglasila na temu veze Indi i Zorana Marjanovića.

Veza Indi Aradinović i Zorana Marjanovića, supruga ubijene Jelene Marjanović, podigla je ogromnu prašinu.

U medijima se se pojavljivali napisi da je pevačicina majka protiv ove romanse, a mnogi su čekali da se akonto nje oglasi i Edita Aradinović, Indirina rođena sestra.

Foto: ATA Images

 

Edita je sada za medije komentarisala brojne aktuelnosti, a dotakla se i gorepomenute teme.

- Ne mešam se u Indin izbor partnera i generalno emotivni život, ona je odrasla osoba, zna šta radi, ali podržavam njen izbor. Često sam pravila sebi s*anja zbog iskrenosti, mi jesmo javne ličnosti, ali ja želim da sačuvam našu privatnost, ne želim da iznosim nikakav prljav veš. Naš odnos je perfektan. Kada je bila sporna situacija, razumela sam što me ljudi pitaju o njoj, ali nije mi jasno zašto i dalje dobijam pitanja o njoj, ona je ta koja će pričati o privatnom životu, ne želim da komentaršem njen izbor.

Pre nekoliko meseci, Aradinovićeva je izjavila da joj je Jelena Karleuša "skinula" dečka, međutim, muzička zvezda je to oštro demantovala. Među njima su tada pale mnoge teške reči, a pevačica se osvrnula i na ovaj sukob.

- Puls mi skače, pritisak mi se diže na pomenu nje, ona nije vredna toga da je ja pominjem - rekla je Aradinovićeva za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija