• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

21.07.2024

21:42

Filip Car otkrio da ga je Maja Marinković zvala odmah nakon "Elite": "Kontaktirala me je, pa krenula da se smeje"

Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Rijaliti

Filip Car otkrio da ga je Maja Marinković zvala odmah nakon "Elite": "Kontaktirala me je, pa krenula da se smeje"

Podeli vest

Filip Car je otkrio detalje raskida sa Aleksandrom Nikolić, a potom se dotakao i bivše devojke Maje Marinković.

Filip Car, nakon izlaska iz rijalitija povukao se iz javnog života, međutim, sada je izašao iz ilegale, pa je otkrio da li se čuo sa bivšom devojkom Majom Marinković.

Car je priznao da ga je ona kontaktirala čim je napustila "Elitu" i da je navodno počela da ga provocira, na šta joj je on oštro odgovorio.

Foto: Miloš Rafailović

 

- Da, kontaktirala me je. Rekao sam joj odmah: "Nemoj me zvati, nisam raspoložen" - rekao je Car za Pink.

- Maja je krenula da se smeje preko telefona, ja sam joj lepo rekao da imam svoje probleme i da ganja svoje j**ače. Lepo sam joj rekao da me ne zove. Posle toga je bilo još par puta poziv bez broja, ne mogu da kažem da je ona jer je ćutala, posle je išla ona pesma, Šako Polumenta, "Nemoj da se bojiš"... - istakao je Car.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija