• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

21.07.2024

19:11

Bio je bogati fudbaler, pa izgubio milione, a onda ušao u rijaliti: "Trošio sam novac na gluposti i družio se sa propalicama"

Printscreen You Tube/Republika TV

Rijaliti

Bio je bogati fudbaler, pa izgubio milione, a onda ušao u rijaliti: "Trošio sam novac na gluposti i družio se sa propalicama"

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler, koji se hvalio da zarađuje mnogo novca, Saša Ćurčić Đani, dospeo je čak i do rijaliti šou programa, ali to nije kraj njegove priče.

Bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani dugo se nije pojavljivao u medijima, sve do 2007 godine, kada je učestvovao u rijalitiju, u "VIP Velikom bratu", gde je čak i pobedio. Kasnije se pojavio i u "Parovima", što je ponovno privuklo pažnju publike.

Pre ulaska u svet rijalitija, Saša Ćurčić je imao uspešnu fudbalsku karijeru, posebno u Engleskoj. U tamošnjim medijima često je govorio o svojoj zaradi, raskošnom životu, i kako je sve to na kraju propalo.

Foto: Printscreen You Tube/Republika TV

 

- Nakon što sam napustio Madervel, sledećih par godina bile su prava noćna mora za mene. Svi prijatelji su me zaboravili, čak i moji stari saigrači. Bio sam samo ja i centar za nezaposlene u Londonu. To je bila katastrofa. Izgubio sam tada par miliona funti. Trošio sam novac na sve na šta fudbaleri najčešće i troše - noćne klubove, brze automobile, šoping, ma bila je to non-stop žurka. Sa sobom sam uvek vodio pratnju od 15 ljudi dok sam živeo u Londonu i Njujorku. Ali su svi oni bili teške propalice - ispričao je pre nekoliko godina Ćurčić za "SanSport", i dodao da je tada izgubio i kuću u Boltonu i prodao bukvalno sve što je posedovao.

Foto: Printscreen You Tube/Republika TV

 

- Kada ste bogati, svako hoće da se druži sa vama. A onda se sve promeni. Nema više nikog. To je za mene bila velika životna škola. Kao da sam studirao na Oksfordu i Kembridžu smer - život - rekao je Ćurčić 2013. godine, i dodao:

- Kupio sam autobus, koji inače ne može da se kupi. To su bile lude žurke, a istina je da sam njime otišao na trening pravo sa žurke, ali samo jednom. Autobus je imao dva sprata, kožna sedišta, a ja sam tada sedeo zavaljen na gornjoj platformi i stigao na trening.

Foto: Printscreen You Tube/Republika TV

 

Nekadašnji fudbaler priznao je da je ponekad bio i sa 20 devojaka odjednom.

Posle pobede u rijalitiju Đani je u jednom trenutku izdao i knjigu, a onda je otvorio i školu fudbala. Postao trener u Kini

- U Šangaj sam došao preko prijatelja i saigrača iz Kristal Palasa, koji je Kinez. Zavoleo me je i pozvao me je da dođem tamo da budem trener. Sada zarađujem od 25.000 do 35.000 dolara mesečno - otkrio je Ćurčić prošle godine za domaće medije.

Foto: Printscreen You Tube/Republika TV

 

Kako je i sam jednom prilikom izjavio kada je ušao u trenerske vode Ćurčić se pokajao zbog ranijih ulazaka u rijlaiti.

- Gorko se kajem što sam ušao u prvi rijaliti. Rijaliti su kao tetovaža i navučeš se, dođe jedan, drugi, treći. Ja sam video da je to postala jedna magnetna rupa koja te privlači. Shvatio sam da nisam za to, presekao sam i promenio sam život iz korena, vratio sam se fudbalu. Ja sam imao karijeru i pre rijalitija, ja sam fudbaler koji ima svoj brend od kojeg je živeo, živim sad i živeću. Završio sam sa pričom u rijalitijima i želim da svi zaborave. Trener sam, ambasador sam jednog prvoligaškog kluba i ne želim da mi ovo ruši moju reputaciju koju sam gradio i za koju sam se izborio da je vratim - ispričao je ranije.

Foto: Printscreen You Tube/Republika TV

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija