• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

21.07.2024

17:43

Soraja nadmašila samu sebe: Kraljica Fotošopa se malo zaigrala, pa nenormalno uvećala svoju zadnjicu

Privatna arhiva

Estrada

Soraja nadmašila samu sebe: Kraljica Fotošopa se malo zaigrala, pa nenormalno uvećala svoju zadnjicu

Podeli vest

Starleta Soraja Vučelić napravila je pometnju na Instagramu objavom sa Mikonosa, gde uživa već nekoliko dana.

Soraja Vučelić veoma je aktivna na društvenim mrežama, a svojim provokativnim fotografijama, mami mnoge pripadnike jačeg pola. Starleta se nalazi trenutno na odmoru, odakle svakodnevno deli videa i slike.

Foto: Printscreen

 

Sada je Soraja snimala atmosferu na plaži, konobare koji je služe, morske plodove na ledu... Nakon što je prikazala sav luksuz u kojem uživa, objavila je nekoliko fotografija koje su izazvale haos među njenim pratiocima.

Na jednom snimku, Soraja se pojavljuje s nestvarno plavim očima, što je mnoge navelo da pomisle da koristi filtere. Zatim je objavila fotografiju otpozadi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Zbog poza, a verovatno i programa za obradu fotografija, Sorajina zadnjica izgleda nikad veća, ali pravi šok je usledio kada se okrenula i slikala lice, koje je "ispeglala" do maksimuma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Pre nekoliko godina, Soraja je dobila titulu "kraljice Fotošopa" zbog ovakvih objava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija