• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

07.06.2024

12:56

Soraja zapalila društvene mreže! Starleta se slikala u provokativnom izdanju i napravila pometnju, bujne grudi samo što ne ispadnu iz minijaturnog topa (VIDEO)

ATAimages

Estrada

Soraja zapalila društvene mreže! Starleta se slikala u provokativnom izdanju i napravila pometnju, bujne grudi samo što ne ispadnu iz minijaturnog topa (VIDEO)

Podeli vest

Starleta se prošle godine porodila i postala mama jednog dečaka, ali je svoju liniju ubrzo vratila u savršeno stanje.

Starleta, Soraja Vučelić, već nekoliko godina nije prisutna u medijima, ali je na svom Instagram nalogu i te kako aktivna, pa tako redovno objavljuje svoje fotografije koje često naprave pravu pometnju.

Soraja je prošle godine postala mama jednog preslatkog dečaka, a nakon porođaja je svoju figuru vrlo brzo dovela do savršenstva, pa tako često objavljuje provokativne i vrele fotografije na kojima je i više nego izazovno obučena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Ovoga puta, starleta se oglasila iz Dubaija, te je pozirala u beloj haljini na tregere, ispod koje se nazire crni minijaturni top koji u prvi plan ističe njene bujne grudi koje samo što ne ispadnu iz njega.

Pored toga, haljina ističe i Sarin uzak struk, ali i duge izvajane noge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Sorajini pratioci su evidentno oduševljeni prizorom, pa se tako komentari ispod fotografija samo nižu, a uglavnom svi komentarišu da starleta savršeno izgleda.

Podsećamo, Vučelićeva je početkom ove godine takođe posetila Emirate, u koje je došla na svoje prvo letovanje sa sinom, a kako je Informer tada pisao, za ovo uživanje starleta je izdvojila čak 100.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija