30.08.2024.

16:16

Foto: printscreen

Džet set

Opljačkana supruga Kristijana Golubovića! Kristina se hitno oglasila i iznela sve detalje drame u Beču!

Kristina Spalević i Kristijan Golubović otputovali su sa decom u Austriju, a bivša rijaliti učesnica nije se neko vreme oglašavala na društvenim mrežama što je zabrinulo njene pratioce. Ona se sada javila i objasnila da se nije javljala jer su je na putovanju zadesile neočekivane stvari, pa je čak i opljačkana.

Informer

 

- Ljudi, dosta vas mi je pisalo jer me nema na mrežama, što je za ove dane čudno - započela je Kristina, pa u nastavku otkrila da je pokradena.

- Juče mi je ukradena torbica sa telefonom i sinoć je pronađena. Umrla sam za uspomenama sa decom koje nisam mogla da prebacim na prepun klaud. Ovo je bila sreća u nesreći. Sad ću odgovarati na pojedinačne poruke. Volim vas - saopštila je Kristina.

Informer

 

Golubović je zatim snimao i pokazao 18 pari cipela koje je bivša zadrugarka kupila nakon što je on počastio karticom, a iako je uživala u šopingu Kristinu su zadesili i brojni pehovi.

Informer

 

- Hvala ti vereniče moj, ali donela sam kući dve desne patike iz radnje. Izgubila sam telefon i novac (bar telefon našla). Ti mi skačeš po živcima i deca kao da su dobila 20 doza adrenalina, otpala sam. Sad vi meni recite, da li se isplatio ovaj put - napisala je Kristina Spalević.

Podsetimo, Kristijan i Kristina početkom leta doživeli su i loše iskustvo na odmoru u Hrvatskoj, kada se njihov stariji sin Kosta rasekao, zbog čega je morao hitno na ušivanje. Iako je dete krvarilo u prvoj ambulatni su im rekli da nemaju potreban materijal za ušivanje, pa su ih poslali u drugu bolnicu koja se nalazila na sat vremena vožnje kolima, gde su čekali skori tri sata na intevenciju.