• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/D.G.

25.06.2024

16:46

"Visio mu je komad mesa, Kristina je bila izbezumljena!" Golubović se oglasio o hororu koji su preživeli u Hrvatskoj i otkrio šta će preduzeti

Instagram

Rijaliti

"Visio mu je komad mesa, Kristina je bila izbezumljena!" Golubović se oglasio o hororu koji su preživeli u Hrvatskoj i otkrio šta će preduzeti

Podeli vest

Posle agonije koju su preživeli na odmoru rešili su da se vrate ranije za Beograd i budu svoji na svome.

Kristina Spalević, bivša rijaliti učesnica i supruga Kristijana Golubovića, podelila je juče sa svojim  pratiocima na Instagramu loše iskustvo sa odmora u Hrvatskoj. Njen i Kristjanov stariji sin Kosta se rasekao, zbog čega je morao hitno na ušivanje. Iako je dete krvarilo u prvoj ambulatni su im rekli da nemaju potreban materijal za ušivanje, pa su ih poslali u drugu bolnicu koja se nalazila na sat vremena vožnje kolima, gde su čekali skori tri sata na intevenciju. Kristina je juče za Informer ispričala da je osoblje bilo krajnje neljubazno prema njoj, pa su joj čak tražili i da im pojedine reči prevede na hrvatski.   

Foto: ATAIMAGES

 

O celoj situaciji sada se oglasio i Kristijan i ispričao da je on odmah nakon što se dečak rasekao sinu previo ruku, ali da je morao da ih čeka ispred bolnice u autu sa mlađim detetom.

- Bio sam tu ispred, vratili su se sa zavijenom rukom tako da je ruka prokrvarila za manje od minut i po. Onda sam se vratio u apoteku između Splita i Omiša, kupio sam zavoje, kupio sam sve što mi je bilo potrebno i opet sam bandažirao detetu ruku da bi stala krv. Otišli smo u bolnicu u Splitu, tamo je bilo desetak starijih ljudi. Jedno dete od 13 godina koje je uganulo nogu, bilo je stabilno i svesno, sedelo i čekalo su je red. To vam je red kao kad dođete u mesaru pa dobijete svoj broj i vi čekate da vam naseckaju šunku. Međutim, niko nije imao takta da je naše dete krvavo, da vrišti, da ga boli ruka, da mu visi komad mesa sa dlana. Da je to beba od godinu i po dana. Čija je majka krvava po leđima, po rukama. Grozno je izgledalo, ja sam išao za Kristinom i brisao je da ne izgledamo kao sa ratišta. Da ne pomisle da nam se ne znam šta se desilo, ali stvarno je trauma velika - ispričao je Golubović za Telegraf.

Foto: Miloš Rafailović

 

Prema njegovim rečima, njemu je to sve donekle bilo normalno jer je prošao razne situacije "i na asfaltu i na nekim drugim mestima gadnim".

- Kristina je bila izbezumljena. Ona nije htela da se odvoji od deteta. Ja kažem, daj ga meni da bi kontrolisao šavove. Em sam u materiji, dve hiljade kopči imam na sebi. Znam šta može da se uradi. Da se uštine rana, da se malo razdvoje šavovi pa da tu viri. Ja da sam šio, stavio bih četiri kopče - istakao je Golubović.

S obzirom da je detetu neophodno previjanje svaki drugi dan Golubović i njegova supruga odlučili su da se vrate za kući.

Foto: Instagram

 

- Odlučio sam da dođem u Beograd i da budemo svoji na svome. Ne znam u kojoj zemlji sveta uđe beba u čekaonicu sa razvaljenom rukom od pepeljare, znači to nije mala rana i treba odmah da se ušije. I pazite, pravilo jedno u medicini, ako se ne razumete, ili u hirurgiji, da rana koja treba da se zašije, što se pre zašije, to je bolje. Ona institucija medicinska, da odluči da dete od godinu i po dana ostavi u hodniku na klinici, da čeka skoro 4 sata da bi mu stavio 3 j**ene kopčice? To je meni bilo... Ja sam hteo da uđem unutra - ispričao je bivši rijaliti igrač.

Posle svega Kristina kaže, da iako nije odmah razmišljala o tužbi moža ipak to uradi.

- Nisam razmišljala o tužbi, ali možda i uradim to. Pa ne, mislim, van svake pameti je to, čist bezobrazluk - istakla je Kristijanova supruga.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija