Autor: Informer/K.Ć.

06.09.2024.

19:34

Foto: Tanja Andric

Džet set

Terza ostavio trudnu verenicu: Milica grca u suzama zbog rastanka, kamere sve zabeležile

Milica, koja je zatrudnela sa Terzom tokom učešća u rijalitiju "Elita 7", pokazala je da njihova veza nije samo prolazna avantura, uprkos prognozama mnogih koji su predviđali njihov razlaz. Danas je došla ispred karantina kako bi ispratila svog izabranika u novu sezonu rijalitija, a emocije su bile na vrhuncu.

U suzama je stajala pored Borislava Terzića Terze, dok su se neprestano grlili, pokazujući koliko im je teško zbog razdvajanja. Ni on nije mogao da sakrije tugu zbog rastanka od trudne verenice, što je prisutne dirnulo. 

- Istina je, naša ljubav cveta. Nismo planirali bebu baš u rijalitiju, ali desilo se i moram da kažem da sam jako zadovoljna. On je čovek mog života - rekla je Milica Veličković.

Njih dvoje su otkrili kako im je protekao susret sa porodicom:

- Dočekala me je majka i sestra, i one se presrećne - rekla je Milica.

- Mene je brat, otac i majka su radili, ali jutros kada sam video oca, zagrlio me je pa mi je uputio kritike. Bilo je svega kod mene i Milice, sukoba, vređanja, ali kada su saznali da čekamo dete. Snajkom su oduševljeni, ali su i nju kao i mene kudili zbog svađa - rekao je Terza.

Informer

 

- Isto je i kod mene, mama je oduševljena Terzom, kudila je i njega i mene, ali od kako smo saznali da čekamo dete, svi su zadovoljni - rekla je Milica pa dodala:

- Ja verujem da će Terza biti dobar otac i sjajan muž, jako sam zadovoljna, samo gledam gde ćemo sada živeti - dodala je Milica u emisiji "Premijera vikend specijal".

Podsetimo, Milica Veličković i Borislav Terzić Terza, nedavno su organizovali žurku povodom otkrivanja pola bebe. Rijaliti par je danas blistao od sreće zbog saznanja da će dobiti devojčicu.