• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

22.08.2024

23:17

Terza i Milica otkrili koje ime će dati svojoj naslednici! Dotakli se i ulaska u "Elitu 8"

Tanja Andric

Rijaliti

Terza i Milica otkrili koje ime će dati svojoj naslednici! Dotakli se i ulaska u "Elitu 8"

Podeli vest

Rijaliti par je danas blistao od sreće zbog saznanja da će dobiti devojčicu.

Bivši rijaliti učesnici, Milica Veličković i Borislav Terzić Terza, danas su organizovali žurku povodom otkrivanja pola bebe

Njih dvoje su tokom večeri saznali da će dobiti devojčicu, a pored toga, Bora je zaprosio svoju devojku, koja je bez razmišljanja pristala. 

Foto: Tanja Andric

 

Nakon što su se malo slegli utisci, budući roditelji su otkrili koje ime su izabrali za svoju naslednicu. 

- Janja će doći na svet. Mi nismo foliranti, mi sve radimo iz duše, mi se volimo i to je to, sve ste videli. Ja jesam izlazio, ali normalan sam, čekam moju curicu, moja buduća supruga, nisam debil da nešto radim, videćete svi. Ja se ne foliram, moj sledeći korak je da zaradimo pare i da uzmemo stan, to nam je najbitnije - rekao je Terza, a onda je Milica otkrila da li će ga podržati ako uđe u "Elitu 8":

Foto: Tanja Andric

 

- Podržaću ga ako se bude ponašao normalno. Nama je nabitnije da obezbedimo bebi stan. Ja nemam garanciju ni za belu tehniku kod kuće, a ne za njega. Ja sam završila sa rijalitijem, majkama nije mesto tamo, kolika god da je cifra, ništa od toga ne me interesuje - rekla je Milica za "Blic". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija