• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

22.08.2024

22:07

Pevač go bežao po snegu od oca svoje devojke! Jurili ga psi, isekao se na bodljikavu žicu, pa na kraju morao da obije auto

Shutterstock

Estrada

Pevač go bežao po snegu od oca svoje devojke! Jurili ga psi, isekao se na bodljikavu žicu, pa na kraju morao da obije auto

Podeli vest

On je do detalja ispričao kako je izgledalo veče, iz kog je jedva izvukao živu glavu.

Pevač Era Ojdanić važi za jednog od naših najvećih zavodnika sa javne scene, a svoje doživljaje sa lepšim polom vrlo rado prepričava. 

Tako je i sada poznati folker ispričao kako je pobegao iz kuće devojke, koja je imala opasnog oca. Kako bi se spasao, on je go morao da iskoči kroz prozor i da po snegu trči do svog auta. Međutim, to nije sve, usput su ga napali i psi, a pošto je ključ od auta ostavio u kući, pesnicom je morao da obije svoja kola. 

Foto: Informer

 

- Nikada nisam bio sa ženama koje su u braku. Od žena u braku sam bežao kao đavo od krsta, ali jednom sam bio u šemi sa devojkom, čiji je otac bio opasan. Imao je uvek pištolj kod sebe. Bila je zima, ona je bila kod babe i dede. Deda i baba su zaspali još oko šest sati i ja se polako ušunjam u njenu toplu sobu. S vrata sam se skinuo, razgolitio se, a napolju zimska idila. Ona pripripremila pićence, ja se odomaćio i flašica po flašica dobrog vina, kad oko tri, četiri neko pred kapiju - ispričao je pevač, pa nastavio: 

Foto: Masha Bandjur

 

- Stiže auto pred kuću, a ono njen otac i on pravo u kuću. Kad sam ga video, ja šta ću, da li da idem u šifonjer, rekoh gde ću, naći će me. Ja otvorim prozor i onako golišav skočim kroz prozor, sreća bio sneg, nisam se povredio i tako počnem da bežim. Kako sam bežao napale me male džukele, srećom bio sam brži. Aj što bežim, nego što nisam video boljikavu žicu i grudima udarim. Puče ona žica, počnem da krvarim, ali sam nekako došao do moje "fiće", ali nisam imao ključeve, pa sam morao pesnicom da obijem - ispričao je Era za "Grand" i dodao da na estradi nema većeg švalera od njega


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija