Autor: Informer/K.Ć.

06.09.2024.

21:01

Foto: Foto: Rajko Ristić

Džet set

Rijaliti nije ni počeo, a već su se dve učesnice pobile: "Nasrnula je na mene, gurnula me i raskrvarila nos"

Sutra počinje nova sezona popularnog rijalitija "Elita 8", a svi učesnici su danas stigli u karantin.

Buduća učesnica "Elite 8" i pevačica, Matea Stanković, nedavno je raskinula vezu sa devojkom, nakon čega se odlučila da se oproba i u rijalitiju. 

Stankovićeva se danas pojavila ispred karantina kada je otkrila detalje tuče sa budućom cimerkom Silvijom Patrik. 

- Ja sam uvek ovakva i doterana. Na lekarskom sam skinula nadogradnju da bih se ofarbala. Znači, zadnjih 10 godina nosim nadogradnju - pohvalila se na početku Matea.

Informer

 

- Da li si svesna da te unutra čekaju tvoja dva neprijatelja? Ona je slala novinarima skrinšotove svoje počupane kose, slala nam je gde ti čistiš... ona i njen dečko istetovirani - upitao ju je jedan novinaran.

- Ja se ne stidim toga da sam čistila biroe. Nadam se da je priložila slike šta ona radi. Ona se predstavila kao psiholog, a ona je konobarica u Beču. Govorimo o Silviji Patrik, koja me je napala u restoranu. Bila je ljubomorna što ja ulazim, a ona kao ne može. Nikoga nisam vukla za rukav da mi uzme intervju. Posle ovoga se ne plašim, neka me napadne - odgovorila je Matea.

Informer

 

-  Tu je i njen dečko, koji je onako... robustan?

- Da, ali je slab na mene. Zvao me je stalno i slao poruke. On se meni javljao preko profila nekog druga, jer nije smeo sa svog - rekla je Matea. 

- Napala me je kukavički, sa leđa. Ja sam kao prava dama uzela torbu i krenula iz restorana, ona je potrčala iza mene i onda me je gurnula, prosula sam se kao jaje. Nasrnula je na mene, raskrvarila nos. Ja to nisam želela da prijavim policiji - ispričala je pevačica.

Inače, Silvija i njen suprug Miloš nedavno su se venčali, a pre braka su bili u vezi samo tri meseca.