• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kristijana Ćaćić

24.08.2024

20:01

"Otac me je tukao i lomio kosti, spasili smo se kada je umro": Nova učesnica "Elite 8" ogolila dušu za Informer: "Na dan njegove sahrane policija me je uhapsila, skinuli su me golu!"

Privatna arhiva

Rijaliti

"Otac me je tukao i lomio kosti, spasili smo se kada je umro": Nova učesnica "Elite 8" ogolila dušu za Informer: "Na dan njegove sahrane policija me je uhapsila, skinuli su me golu!"

Podeli vest

Pevačica Matea Stanković za Informer je progovorila o svom turbulentnom životu.

Polako se približava početak najpopularnijeg rijalitija na našim prostorima, a juče je Matea Stanković prvi put stala pred medija, kada je bila na snimanju profila na Pinku.

Pevačica je sada za Informer ogolila dušu, te je progovorila o porodičnim odnosima, ocu koji ih je maltretirao, devojci i najbližim prijateljima koji su je jako povredili, ali je otkrila i šta sve možemo da očekujemo od nje kada uđe na velelepno imanje u Šimanovcima.

- Zovem Matea Stanković i dolazim iz Požarevca, po zanimanju sam pevačica. Moj ceo život je rijaliti i pun je skandala. Kao osoba sam jako nezgodna, kada me povrede, ja znam da vratim tri puta više, da glavom prođem kroz zid. Ako me zezneš, spremna sam da gledam u tebe i autom da se zabijem pravo u tvoje telo. Definitivno nisam normalna. Rećiću ti da sam neko ko kada se zaljubi nije normalan, jako sam ljubomorna. 

Šta sve možemo da očekujemo od tebe u "Eliti 8", da li bi imala i seks pred kamerama?

- Vodiću se parolom "nikad ne reci nikad", jer kada god sam za nešto rekla nikada, Bog mi je tako nameštao da sam to morala da uradim. Tako da, neću ni sada reći nikada. Ne znam, možda u rijalitiju sretnem čoveka ili ženu mog života, možda se udam i rodim dete, ko zna. Ja slobodna ulazim, ali ne ulazim da tražim ljubav, jer sam stvarno nenormalna kada se zaljubim, to ne želite da vidite.

Foto: Foto: Rajko Ristić

 

Nedavno si raskinula dugogodišnju vezu sa devojkom, da li si je možda uhvatila u prevari?

- Sumnjala sam, ali je nikada nisam uhvatila u prevari. Opet kažem, ja sam bila bolesno ljubomorna, ali smo obe krive za kraj naše veze.

Koja je najstresnija situacija u tvom životu, koju ćeš pamtiti do kraja života?

- To je bio dan sahrane moga oca. Letela sam iz Beča za Srbiju i kada sam sletela na aerodrom, stvorila se policija oko mene i uhapsila me, a ja nisam ni znala zašto. Čekala sam jako dugo da marica dođe po mene i onako dok sam sedela sa lisicama na rukama, razmišljala sam šta se dešava i zbog čega su me uhapsili. Kada smo stigli u stanicu, tamo su mi skinuli pertle, izvadili mi žice iz brusa, a onda je došla policajka i krenula da stavlja rukavicu, mislila sam da možda oni smatraju da ja prenosim drogu. Svašta mi je palo na pamet, ceo život mi je prošao kroz glavu. Tamo su me do kože skinuli - rekla je Matea za Informer, pa dodala:

Foto: Privatna arhiva

 

- Zapravo, mene su uhapsili jer me je ćerka očeve devojke tužila. Nas dve smo se podžapale jer mi je ona ukrala 200 evra. Tada sam je ja, na sred centra u Požarevcu, skinula golu i u donjem vešu sam joj našla taj moj novac. Tako besna i nenormalna, ja sam je nagu naterala da hoda ispred mene do policije, kako bi tamo priznala da me je pokrala i dala izjavu. Ona je mene onda tužila za sramotu i ne znam šta još. Kazna je bila 20.000 dinara, a ja za to nisam znala jer nisam bila u Srbiji i nisam znala da je podignuta poternica. Na kraju je moj brat sve organizovao, jer mene su tek uveče nekada pustili iz policije, ja sam oko ponoći stigla u Požarevac. To je tako bilo strašno.

Rekla si da su se tvoji razveli, a kakvi su bili vaši porodični odnosi dok ste svi bili na okupu, tačnije dok nije došlo do tog razvoda?

Foto: Privatna arhiva

 

- Imala sam turbulentno detinjstvo, pogotovu zadnjih par godina dok su još mama i tata bili zajedno. Sa mojim ocem je bilo jako teško i mukotrpno. On je sve više i više pio i tako je dolazio mrtav pijan kući i iznerviran, pa se dešavalo da prevrne ceo sto, da i mene i majku istuče. Bilo je tu svačega. Možda će biti sada i bezveze, ali moja porodica se spasila kada je on umro. Ja njega i danas volim, bez obzira što me je tukao i lomio kosti. Bile smo maltretirane na svakojaki način. Ja sam mu oprostila sve. Zadnji put kada sam ga videla, nisam mogla ni da ga prepoznam. Sve je bilo munjevito - prisetila se Matea bolnih trenutaka, a onda je ispričala kako je njen tata poginuo:

- Kada se moj otac razveo od mame, on je ušao u vezu sa drugom ženom Ta žena ga je jedan dan terala da se popne kod nje na kriv i da vrti antenu i on se okliznuo sa krova i pao je na kapiju, pa na beton. On je zapravo poginuo, nije umro prirodnom smrću. Bio je četiri meseca u bolnici. Zadnji put kada sam došla, ja ga nisam ni prepoznala - rekla je ona za naš portal.

Ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)
Live TV

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta gostovao je nedavno na zrenjaninskoj KTV kod novinara Aleksandra Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom. Ovim povodom u Informerovom "Info danu" gostovali su potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović.

24.08.2024

16:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija