07.09.2024.

19:37

Foto: Foto: Instagram/dusicajakovljevic

Džet set

"Ovo je kruna moje karijere!" Dušica Jakovljević sumirala utiske pred početak "Elite 8", pa progovorila o neposlušnim učesnicima

Osma sezona rijalitija "Elite" počinje večeras, 7. septembra u 21 čas uživo na televiziji Pink. Dušica Jakovljević jedva čeka da stane na scenu i napominje da je veoma ponosna na činjenicu da će biti jedina voditeljka u svetu koja će voditi dva rijalitija na dve televizije. 

Informer

 

- Obzirom da mi je povereno da budem jedini voditelj ikada u svetu koji će voditi dva rijalitija, na dve televizije i biti zaštitno lice i jednog i drugog rijalitija, to mi predstavlja ogroman izazov. Mislim da je ovo kruna moje voditeljske karijere nakon 25 godina i prezadovoljna sam ovim čime sam nagrađena - rekla je Dušica za pink.rs.

Informer

 

Ona očekuje da nova sezona ponovo obori sve rekorde gledanosti, a otkrila je i kakva će biti prema učesnicima. 

- Ja sam uvek ista prema svima. Ne družim se ni sa kim, ali ih sve poštujem i uvek sam istog stava, a to je profesionalan odnos. Volim kada ponekad uđem u kuću, videćemo koliko ću sada biti angažovana za to. Moram da kažem da sam vrlo ponosna na taj odnos i poštovanje koje oni ukazuju meni, a znaju kako prolaze oni koji budu neposlušni - bila je jasna Dušica.