• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

07.09.2024

08:46

Ovo je lista sigurnih učesnika "Elite"! Večeras počinje nova sezona rijalitija, evo ko će se naći na malim ekranima!

RTV Pink/logo

Estrada

Ovo je lista sigurnih učesnika "Elite"! Večeras počinje nova sezona rijalitija, evo ko će se naći na malim ekranima!

Podeli vest

"Elita 8" počinje večeras, a u novoj sezoni učestvovaće ljudi i sa i bez rijaliti iskustva.

Nova sezona rijalitija ''Elita 8'' počinje 7. septembra, što je potvrdila direktorka programa "Pink" televizije, Milica Mitrović na društvenoj mreži Instagram.

Veliki šef je ove godine najavio mnogo iznenađenja kako za takmičara, tako i za publiku kraj malih ekrana.

Mediji su danas bili na licu mesta gde je stigla desetina budućih elitara koji su smešteni u karantin.

Foto: ATAIMAGES

 

Tu su brojna lica, neka su već poznata javnosti budući da su u pitanju bivši učesnici "Zadruge" i "Elite 7", ali ima i potpuno novih učesnika koji su dobili priliku da se publici predstave u što boljem svetlu u narednih deset meseci.

Foto: Tanja Andrić

 

Među prvima stigao je nekadašnji takmičar "Elite 7" Uroš Stanić, koji je najavio nezaboravnu zabavu za gledaoce.

Foto: ATAIMAGES

 

U karantin je stigao i par iz prethodne sezone, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica, međutim, oni su počeli da se pozdravljaju, grle i ljube, a pale su i suze jer je Bebica odustao od učešća u rijalitiju, iako se pretpostavljalo da će ući zajedno.

Pred kamere stali su i emotivni partneri Nikola Grujić i Milana Šarac, koji su zbog javne preljube podigli ogromnu prašinu tokom jedne sezone rijalitija "Zadruga".

Foto: Printscreen You Tube/Estrada iz drugog ugla

 

Ana Nikolić, koju je pre promene pola u rijalitijima publika upoznala kao Gibu Vasića, pred okupljenim novinarima je pokazala skeniranu ličnu kartu, na kojoj je jasno upisano da je sada osoba ženskog pola.

Foto: Foto: Rajko Ristić

 

Novo lice koje će publika imati priliku da upozna u osmoj sezoni "Elite" je Matea Stanković, koja je već privukla pažnju svojom energijom i samopouzdanjem.

Foto: ATA Images

 

Bora Terzić Terza ulazi u novu sezonu, a trudna partnerka Milica Veličković ga je ispratila. Dogovor para je da će Terza napustiti rijaliti kada se Milica porodi.

A tu su i Marko Zec, Dačo Virijević, Aneli Ahmić, Milena Kačavenda i Najo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ko je ovde lud?! Biološki fakultet hteo da nastavi saradnju sa Rio Tintom, a onda se odjednom okrenuli i protiv njih i protiv sopstevih zaključaka! (FOTO)
Politika

Ko je ovde lud?! Biološki fakultet hteo da nastavi saradnju sa Rio Tintom, a onda se odjednom okrenuli i protiv njih i protiv sopstevih zaključaka! (FOTO)

Informacija da je Biološki fakultet predložio nastavak saradnje kompaniji Rio Sava Exploration d.o.o. nije navedena u saopštenju, čime se takođe javnost dovodi u zabludu, jer ako je konačan i nedvosmislen zaključak saopštenja i završnog izveštaja Biološkog fakulteta da projekat „Jadar“ ne treba da se realizuje, postavlja se pitanje zašto je Biološki fakultet predložio nastavak saradnje.

07.09.2024

09:46

TV

Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata
Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata

Vlada Budala je, dok smo se krili u Španiji, glumio Hrvata i lupetao je na ijekavici, sve pogrešno. Kad su ga neki Hrvati pitali u jednom klubu u Madridu kako mu je u Španiji, Vlada im je rekao "djobro", ali da su svi Španci "pjederi". Hrvati su se čudili šta ovaj lupeta...

07.09.2024

08:17

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58