• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.Ć.

06.09.2024

23:08

Oglasio se sin Bate Živojinovića nakon vesti da je postao deda: "Dina i dečaci su dobro, jedva čekamo da dođu kući"

Shutterstock, Zoran Sinko, Instagram

Estrada

Oglasio se sin Bate Živojinovića nakon vesti da je postao deda: "Dina i dečaci su dobro, jedva čekamo da dođu kući"

Podeli vest

Miljko Živojinović danas je dobio dva unuka, a prve utiske nakon porođaja ćerke Dine ispričao je za Informer.

Unuka legende srpskog glumišta, Velimira Bate Živojinovića, Dina, danas je na svet donela dva dečaka Mihaila i Gavrila. Njen otac Miljko Živojinović kaže da se i mama i bebe dobro osećaju i da svi sa nestrpljenjem iščekuju da dođu kući. 

Foto: Zoran Sinko

 

- Biti deda, imati unuke, jedno je neverovatno lepo osećanje koje se lagano useljava u moju dušu. Najdirljiviji trenutak je bio kada sam po prvi put video ta nova draga bića koja smo iščekivali poslednjih 9 meseci, a koja su sada ušla u naše živote. Dina je herojski iznela ovu dvostruku trudnoću sa puno ljubavi i pažnje koju je počela da im dariva od samog početka, podržanu uz ogromnu ljubav i razumevanje njenog supruga Alekse - rekao je Miljko za Informer. 

Foto: Instagram printscreen

 

Prema njegovim rečima, porođaj je protekao u najboljem redu. 

- Zahvaljujući dr Aleksandri Dimitrijević iz Univerzitetskog Kliničkog Centra Kragujevac (UKC) koja je brižno vodila celu njenu trudnoću i koja je zajedno sa celim timom sjajnih stručnjaka i divnih ljudi iz ove respektibilne ustanove, a koje sam imao prilike da upoznam, Dina je imala divan porođaj - navodi Živojinović.

Roditelji su za dečake izabrali imena Mihailo i Gavrilo, a Miljko je otkrio šta ih je inspirisalo. 

- Ova prelepa imena zajedno su dali roditelji, inspirisani manastirom Tresije na Kosmaju, ali i njihovim simboličkim značenjem u Bibliji - rekao je sin legendarnog glumca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58