08.09.2024.

23:55

Foto: ATAIMAGES/printscreen

Džet set

Leteće perje! Matea Stanković najavila obračun sa Silvijom, pa zapretila da će joj preoteti muža: "Ako se ja naoštrim..." (VIDEO)

Sinoć je počela nova sezona rijaliti programa "Zadruga 8 - Elita", a na velelepno imanje u Šimanovcima novi takmičari useljavaju se i večeras. Matea Stanković spremna je za ulazak, a priznaje da su je udvarači saletali već na lekarskom pregledu.

Informer

 

- Jeste Marko me je muvao, saletao me je još na pregledu. Jurio je za mnom... Iako se tako priča kod mene nema za sada nove ljubavi - rekla je Matea okupljenim novinarima.

Predstavnike sedme sile među kojima je bila i ekipa Informera, zanimalo je kako će se Matea ponašati prema Silviji Patrik sa kojom je imala incident pre ulaska. Naime kako je Stanovićeva ispričala Silvija je nasrnula na nju ispred restorana. 

Informer

 

- Neću je uopšte štedeti, spremna sam sve da joj naplatim. Ako se ja naoštrim neće joj pomoći ni obezbeđenje. Ne plašoim se slobodno, nek me udari. Neću prva krenuti da je udarim, ali ću je psihički maltretirati, jer znam da je slaba psihički, bez obzira što je izjavila da je psiholog, to nije istina, postoje dokazi. Ona je konobarica, iako priča drugačije - rekla je Matea. 

Informer

 

Prema njenim rečima, ona ulazi zbog promocije jer se bavi muzikom i ima snimljene pesme, ali se neće ustručavati da uzrati Silviji i da joj se osveti za napad.

- Ja znam da se svetim i kad se svetim to je deset puta gore. Ne zanima me kako će reagovati njen suprug. Iz inata bi mogla i muža da joj preotmem. Kad mi inat proradi pamet više ne radi -  zapretila je Matea cimerki i dodala da je Silvijin muž nju muvao još dok je bio u braku sa prvom ženom.

Šta je Matea rekla o bivšim vezama i ko joj se dopada od učesnika pogledajte u videu ispod.