Autor: Informer/K.Ć./A.S.

09.09.2024.

00:10

Foto: ATAIMAGES/printscreen

Džet set

"Donji deo grla joj se zgužvao kao harmonika": Milica Dugalić žestoko oplela po Goci Lazarević, njene reči je isterale iz takta (VIDEO)

Najgledaniji format na našim prostorima, "Elita 8", počeo je sinoć, a rijaliti učesnici i večeras ulaze ne velelepno imanje u Šimanovcima. 

Među večerašnjim takmičarima, našla se i Milica Dugalić, koja se već oprobala u rijalitiju. Ona je pre svog ulaska u Belu kuću istakla da se već zbližila sa nekim rijaliti učesnicama, koje imaju teške životne priče iza sebe. 

Informer

 

- U izolaciji smo bili tri dana i s obzirom da nemamo nikakve informacije, već sam počela da galamim i da vičem. Rijaliti učesnici koje sam do sada upoznala su okej. Shvatila sam družeći se sa mlađim učesnicima da moje i njihovo mišljenje ne može da bude isto, što je i normalno to je potvrda da generacijski jaz, koliko god želeo da preskočiš, ne možeš, ali možeš da budeš dobar savetnik i da razumeš nečiji problem, a ja sam čula nekoliko teških priča od svojih cimera - rekla je Milica

Informer

 

Milica je zatim priznala da voli da se svađa sa Lepim Mićom. 

- Ako Lepi Mića bude raspoložen da se slaže sa mnom, ja ću se kao cepanica pored njega složiti. A ako on bude provocirao, ili ako budem osetila neku negativnu energiju sa njegove strane, onda ću se sigurno svađati sa njim, jer volim da se raspravljam sa njim - izjavila je rijaliti učesnica, pa se dotakla Milene Kačavende. 

Informer

 

- Ne znam da li ću se slagati sa Milenom Kačavendom, ne poznajem je, znam da je jedna urbana žena, sa asfalta što se kaže, koja je prošla razna forme društva i kroz razne rešetke, vrlo uspešno. Odlično izgleda i ima pozitivnu energiju, ali sam primetila da je sebična - rekla je ona. 

Goca Lazarević je nedavno planula kada su je pitali da li bi ušla u rijaliti, što je njena koleginica, Zorica Marković žestoko osudila. Milica se sada osvrnula na sporni sukob svojih koleginica. 

Informer

 

- Ja mislim da se Goca folira. Goco, ja ti poručujem da si malo lagala, Zoka je u pravu. Zoka nikada nije rekla ništa što nije istina, ona je čovek na mestu, ti nisi. Gledam, donji deo grla ti se zgužvao kao harminika, a gornji si zategla, pa su ti ogromna usta. Neko ko peva "Vidovdan" treba da bude onakav kakav je rođen i neka stari dostojanstveno, kao što starijm ja - ispričala je Dugalićka.