10.09.2024.

11:46

Foto: Informer/Ataimages

Džet set

"Zvezdan je prevario Anđelu da bi je kaznio, bila je bezobrazna" Moka Slavnić u emisiji uživo otkrio: "Pomirila bi se sa njim, sto posto"

Otac bivšeg rijaliti učesnika Zvezdana Slavnića, legendarni košarkaš Zoran Moka Slavnić, uključio se juče telefonskim putem u emisiju "Pitam za druga" u kojoj je gostovao njegov sin i  i progovorio o njegovoj vezi sa aktuelnom učesnicom "Elite 8", Anđelom Đuričić.

Informer

 

- Nije rekao do kraja priču. Rekao je da je raskinula sa njim zbog roditelja. Zapamtila mu je avanturu sa Majom, ali je zaboravila kad su živeli zajedno mesec dana. Ako se ništa nije desilo, zašto je raskinula? On je to namerno uradio sa Majom, da je kazni, jer je bila bezobrazna. Anđelu sam branio deset meseci, ona je otišla i nije poslala nijednu poruku: "Moko, hvala za sve" - rekao je Zoran.

Informer

 

- Čuli smo od Zvezdana da je ona htela da se miri s njim. Da li biste Anđela pomirila sa Zvezdanom ako on uđe - rekla je voditeljka.

Informer

 

- Bi, tvrdim sto posto. To je bila velika ljubav, nije bilo fejk. Nakon izlaska bili su u najvećoj mogućoj ljubavi -  rekao je slavni košarkaš.