• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.09.2024

10:33

"Htela je da se viđamo tajno, zvala me je svaki dan": Zvezdan otkrio pravi razlog raskida sa Anđelom, pa progovorio o mogućem pomirenju

ATA Images

Rijaliti

"Htela je da se viđamo tajno, zvala me je svaki dan": Zvezdan otkrio pravi razlog raskida sa Anđelom, pa progovorio o mogućem pomirenju

Podeli vest

Zvezdan Slavnić je bez dlake ne jeziku komentarisao svoju bivšu devojku Anđrlu Đuričić.

Zvezdan Slavnić, sin legendarnog Moke Slavnića i bivši robijaš, pre dve godine se našao u žiži interesovanja zbog veze sa Anđelom Đuričić, aktuelnom učesnicom "Elite 8".

Naime, on je tada prevario svoju bivšu nevenčanu suprugu sa mladom Crnogorkom, a sada je u emisiji "Pitam za druga" prokomentarisao njene prozivke i otkrio šta se dešavalo nakon njihovog raskida.

Foto: Printscreen/TV Red

 

- Kako se ti osećaš povodom toga što je Anđela rekla da si njena najveća greška? Šta bi joj rekao, da sad možeš? - upitao je Panda.

- Ja bih rekao da ona nije moja greška. Iskreno, ja sam bio tada njena najveća ljubav, kako je ona govorila u rijalitiju. Tražila je razlog da ode od mene napolju. Sa mnom je raskinula preko storija. Tada je govorila da želi da je pored mene, ali da ne može zbog roditelja - istakao je Slavnić.

- Da li ti je tada rekla da je tada razog to što roditelji nisu za vaš odnos? - upitala je Anastasija.

Foto: Printscreen/TV Red

 

- Da. Ona je raskinula zbog stava njenih roditelja. Tada je tako oglasila. Napisala je to na društvenoj mreži, a nakon toga je želela da se mi tajno viđamo. Zvala me je svaki dan i mi smo pričali. Ja sam joj tad rekao da mi ne pada na pamet da se mi tajno viđamo, to je moja odluka. Moram da kažem da to da sam ja nešto kasnije insistirao nije istina, jer je ona ta koja je mene zvala, a sad ću priložiti dokaze da je tako - istakao je Zvezdan.

- Je l' si ti nju voleo? - upitao je Panda.

- Ja sam nju zavoleo, nisam je voleo. Razlika velika je u tome. Ništa loše nikad nisam rekao za nju. Iskreno, nikada se ne bih pomirio sa njom, to je tako - kazao je Zvezdan.

Foto: Printscreen/TV Red

 

- Kada bi se sada našao u rijalitiju i dobio neki tajni zadatak da joj se umiljavaš, da li misliš da bi ona reagovala na to i želela da se vrati tebi? - upitao je Panda.

- Ne razmišljam kako bi to izgledalo. Ja moram da kažem da pored svega što se desilo njoj, ona opet priča sve vreme o meni, a ja nakon našeg raskida nisam pričao ništa za nju. Meni je jasno kakva je ona osoba. Poslovno, ali i privatno. Nije dosledna onome što govori - istakao je Zvezdan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)
Live TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da će zbog kašnjenja zapadnih saveznjika u isporuci vojne pomoći, Ukrajina početi da proizvodi sopstveno oružje pod zemljom. Ovu informaciju komentarisao je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

10.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija