• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.09.2024

11:52

Zvezdan Slavnić ulazi u "Elitu"? Nakon Anđelinih prozivki bivši zadrugar šokirao fanove saopštenjem

Ataimages/Tanja Andric

Estrada

Zvezdan Slavnić ulazi u "Elitu"? Nakon Anđelinih prozivki bivši zadrugar šokirao fanove saopštenjem

Podeli vest

Zvezdan Slavnić objavio je stori koji je podigao veliku prašinu.

Zvezdan Slavnić bio je u žiži interesovanja pre dve godine, kada je u rijalitiju "Zadruga 6" prevario vanbračnu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić.

Foto: Estock - Časlav Vukojičić

 

Zvezdan, Ana i Anđela su svakodnevno pravili skandale, a Đuričićeva je nedavno u rijalitiju "Elita 8" izjavila da joj je Slavnić bio velika životna greška.

Međutim, ona ni ne sluti da postoji šansa da joj se bivši dečko pridruži i useli su u Pinkov imaginarijum u Šimanovcima, a Zvezdan je već nagovestio da to može da se desi.

Foto: Printscreen/Instagram/slavnic.zvezdan

 

- Pregovori u toku - napisao je on nedavno na svom Instagram profilu, ali još nije ušao u "Elitu".

Vrlo je moguće da je Veliki šef odložio njegov ulazak kako bi kasnije napravio pravi "bum" u rijalitiju, ali će Slavnić zato danas gostovati na televiziji RED i to u emisiji "Pitam za druga" koja se bavi upravo dešavanjima iz "Elite".

Foto: Printscreen/Instagram/slavnic.zvezdan

 

Najavio je svoj dolazak na društvenim mrežama i nema sumnje sa će komentarisati bivšu nevenčanu suprugu, kao i bivšu devojku koja nema ništa lepo da kaže za njega.

S obzirom na to da će gostovati na RED-u koji je u vlasništvu Željka i Milice Mitrović, kao i na to da je već pregovarao o ulasku, ne bi iznenadila vest da Zvezdan uskoro ulazi u rijaliti koji bi sa njim sigurno još više dobio na gledanosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Trijumf Italijana na biciklističkoj trci “Wild bear” na Tari
Društvo

Trijumf Italijana na biciklističkoj trci “Wild bear” na Tari

Vozači italijanskog profesionalog biciklističkog tima “DMT Racing team by Marconi” - Mattia Toccafondi i Peter Menghetti pobednici su trećeg izdanja trodnevne, timske, etapne biciklističke trke pod nazivom “Wild Bear MTB Stage Race” održane na Terenima Nacionalnog parka Tara od 4-7. septembra.

09.09.2024

13:59

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija