• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

09.09.2024

11:12

(FOTO) "Nedostaju mi ovi dragi ljudi": Pevačica slomljena od tuge podelila zajedničku uspomenu, na slici svi mladi i nasmejani!

ataimages/Novak Đurović

Estrada

(FOTO) "Nedostaju mi ovi dragi ljudi": Pevačica slomljena od tuge podelila zajedničku uspomenu, na slici svi mladi i nasmejani!

Podeli vest

Folk zvezda se prisetila druženja sa kolegama fotografijom iz davne 1992.

Bore Đorđević preminuo je u 72. godini, a njegova smrt rastužila je ceo region, naročito njegove kolege koje su o njemu uvek imale reči hvale. Zbog njegovog odlaska, tužna je i Dragana Mirković koja je emotivnom objavom raznežila sve.

Foto: ATAIMAGES

 

Pevačica je objavila staru fotografiju sa preminulim kolegama, Džejem Ramadanovskim i Borom Čorbom, kada im je uručen Oskar popularnosti.

Dragana se prisetila druženja sa kolegama i perioda kada su zajedno osvajali estradu.

- Nedostaju mi ovi dragi ljudi - poručila je pevačica.

Foto: Printscreen/Insnstagram/dragana_mirkovic

 

Podsetimo, Bora Đorđević sahranjen je ove subote, 7. septembra na Centralnom groblju u Čačku, a njegovoj sahrani je pored porodice i prijatelja prisustvovao veliki broj njegovih sugrađana koji su sa suzama u očima ispratili legendarnog muzičara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija