• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.09.2024

09:58

Bora je bio ludo zaljubljen u ovu pevačicu! Maja Nikolić otkrila tajnu čuvanu 50 godina: "Pisao joj je pesme, sve je prštalo od emocija"

Peđa Milosavljević/Branko Pantelić/Shutterstock

Estrada

Bora je bio ludo zaljubljen u ovu pevačicu! Maja Nikolić otkrila tajnu čuvanu 50 godina: "Pisao joj je pesme, sve je prštalo od emocija"

Podeli vest

Maja Nikolić otkrila je tajnu čuvanu 50 godina i izvinila se koleginici zato što je progovorila posle toliko vremena.

Legendarni roker Borisav Bora Đorđević, poznat i kao Bora Čorba, ispraćen je na večni počinak i sahranjen uz sve počasti u Aleji zaslužnih građana u rodnom Čačku.

Tim povodom na televiziji Pink gostovale su neke Čorbine kolege koji su govorili o njemu, a u jednom momentu pevačica Maja Nikolić je iznela dugo čuvanu tajnu u vezi s rokerom.

Foto: K.Ć.

 

Naime, Maja Nikolić se izvinila u emisiji koleginici Maji Odžaklijevskoj, kod koje je i živela, i otkrila tajnu dugu 50 godina o njenoj i Borinoj vezi, a to je da je Maja bila njegova najveća ljubav, kojoj je pisao i pesme.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Majo, oprosti mi što ću da kažem sad ovu tajnu dugu preko 50 godina. Maja Odžaklijevska je bila njegova velika ljubav kad su bili baš mladi, on onako visok, zgodan, a ona sa svojih 1,55 bili su parekselans par. Sve je prštalo od emocija i ljubavi između njih dvoje. Pesmu "Neke su žene pratile vojnike" je posvetio njoj - rekla je Nikolićeva i dodala:

Foto: Foto: Dejan Milićević

 

- Bora je bio hodajuća emocija, njega je čekala povorka devojka gde god bi se pojavio. On bi obično putovao autom, a iza njega bi išao šleper pun opreme. Kad bi stali i on izašao, kolona devojaka bi se sjatila oko njega.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija