• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

09.09.2024

08:42

Karleuša spiskala 20.000 evra za put u Pariz! Diva odsela u luksuznom hotelu, evo koliko košta noćenje

instagram/karleusastar

Estrada

Karleuša spiskala 20.000 evra za put u Pariz! Diva odsela u luksuznom hotelu, evo koliko košta noćenje

Podeli vest

Jelena Karleuša uživa u Gradu svetlosti sa decom, a za to zadovoljstvo iskeširala je ogromnu svotu novca.

Pevačica Jelena Karleuša rešila je da svoje ćerke Atinu i Niku iznenadi rođendanskim putovanjem u Pariz, gde će provesti nekoliko dana.

Foto: Foto: Printscreen/Instagram/atinatossi, Milos Miletić

 

Pop zvezda je za ovo kraće putovanje pukla skoro 20.000 evra, a njene mezimice, producent i ona odseli su u jednom od najluksuznijih hotela u francuskoj prestonici, u kojem noćenje trenutno iznosi 1.850 evra po osobi.

Foto: Printscreen

 

U pitanju je hotel koji obožavaju sve svetske zvezde u samom centru Pariza, a on svojim gostima, između ostalog, nudi i restoran s dve Mišelinove zvezdice, kao i ogroman spa-centar od 900 kvadrata. Svaka soba ima i predivnu terasu s pogledom na Pariz, a smešten je na samo 150 metara od čuvenog trga Vendom i desetak minuta hoda od Jelisejskih polja.

Jelena će u Gradu svetlosti boraviti nekoliko dana, a ovu priliku iskoristiće i za svoj omiljeni hobi - šoping. Kako joj se hotel nalazi u ulici u kojoj svoje butike imaju najpoznatiji svetski brendovi, to joj sigurno neće teško pasti.

Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

 

Kako saznajemo, Jelena će se za dve nedelje opet vratiti u Pariz, gde će prošetati pistom na ženskoj Nedelji mode za proleće-leto 2025. Nakon što je u martu zablistala na revijama modnih kuća "vetements" i "windowsen", ovog puta to će biti na reviji jednog od njenih omiljenih brendova.

- Desiće se mnogo lepih stvari i u zemlji, ali i van granica naše zemlje. Dolaze neke razne svetske nedelje mode, puno iznenađenja... Jako bitni fešn-vikovi, gde sam ja izgleda u toliko dobrom obliku da sam interesantna i tim nekim svetskim dizajnerima. Neću sad da kažem kojima, ali bićete šokirani. Ne možeš ni da pretpostaviš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija