12.09.2024.

23:26

Foto: Foto: Tanja Andrić

Džet set

Bivša učesnica "Elite" raskrinkala lepu Sofiju: "Kakav crni Terza iz Kaluđerice, ona voli..."

Snežana Jovičić, poznatija kao Kušadasi otkrila je detalje poznanstva sa Sofijom Janićijević sa kojom Terza flertuje već nekoliko dana i zbog koje je njegova trudna devojka Milica Veličković završila vezu sa njim.

Informer

 

- Ja sam kao žena zgrožena, on je znao da ostavlja trudnu suprugu i posle tri dana on flertuje sa drugom, meni je to za svaku osudu. On je klasična sirovina, ne bih ga u životu pogledala. Uvek sam se pitala šta Milica vidi u njemu, ja bih odreagovala isto kao ona sada. Ja poznajem Sofiju Janićijević privatno - rekla je Sneža u emisiji "Pitam za druga".

Informer

 

Ona je objasnila da poznaje Sofiju i da Terza uopšte nije njen tip.  

- Mi smo radile zajedno projekat "Izvedi me" na ovoj televiziji i ostali smo u kontaktu, zaista mislim da je fina devojka i da ona nema ništa sa tim. Ona nije ništa uradila, ona se samo smeška na njegov flert. Ja mislim da će ona na kraju da završi sa Rajačićem. Ona je veoma pristojna i korektna devojka, majka joj je isto divna i sve najlepše imam da kažem o njima. Ušla je da se igra i ona je devojka koja može svakome da pomuti razum. Sofija koju ja poznajem voli atletske tipove kakav crni Bora iz Kaluđerice - objasnila je Sneža.