• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

11.09.2024

23:05

"Kad prođe, sija!" Terzi popustile kočnice, Sofiji uputio brojne komplimente! (VIDEO)

ATAIMAGES/Tanja Andric

Rijaliti

"Kad prođe, sija!" Terzi popustile kočnice, Sofiji uputio brojne komplimente! (VIDEO)

Podeli vest

Terza je javno ishvalio Sofijin izgled, a ona mu je uzvratila istom merom.

Borislav Terzić Terza ušao je u "Elitu 8" kako bi zaradio novac za sebe i svoju trudnu verenicu, Milicu Veličković, ali samo nekoliko dana nakon što je kročio u imaginarijum dopala mu se druga devojka! Naime, Terza je sinoć pokušao da se sakrije od kamera, te je poslao srce Sofiji Janićijević. On joj je na kraju žurke ponovo kupio medeno srce i ovim je jasno stavio do znanja da mu se ona sviđa. Njegova trudna devojka burno je reagovala na postupak koji je videla na malim ekranima, pa je poručila da ga ostavlja

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Takmičari su danas u "Eliti 8" razgovarali o izboru za Miss i Mistera, a Terza je ovu priliku iskoristio da udeli pregršt komplimenata Sofiji

- Sofija ima sve, kad prođe sija. Drago mi je da je normalna devojka, nije nafurana. Ima lepih riba, curica. Što se tiče muškaraca, Stefan je komplentan, ponašanje, šmeker, kao i Mateja, Najo, Zeko... Tako momci treba da izlgedaju - govorio je Bora.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Da su simpatije obostrane potvrdila je i Sofija koja je otkrila da po njenom mišljenju Mister treba da bude Borislav Bora Terzić.

- Mislim da on sve ima za Mistera - rekla je Sofija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35