• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

11.09.2024

14:50

Kraj! Trudna Milica Veličković šutnula Terzu! Nakon što je krišom poslao srce Sofiji poručila je samo jedno!

Shutterstock, ATA Images

Rijaliti

Kraj! Trudna Milica Veličković šutnula Terzu! Nakon što je krišom poslao srce Sofiji poručila je samo jedno!

Podeli vest

Milica Veličković je odlučila da stavi tačku na ljubav sa Borislavom Terzićem Terzom.

Borislav Terzić Terza ušao je u "Elitu 8" kako bi zaradio novac za sebe i svoju trudnu verenicu, Milicu Veličković, ali samo nekoliko dana nakon što je kročio u imaginarijum dopala mu se druga devojka!

Foto: Tanja Andric

 

Naime, Terza je sinoć pokušao da se sakrije od kamera, te je poslao srce Sofiji Janićijević. On joj je na kraju žurke ponovo kupio medeno srce i ovim je jasno stavio do znanja da mu se ona sviđa.

Foto: ATA Images

 

Milica, koja je preko malih ekrana gledala ovu scenu, odgovorila je na poziv novinara. U glasu joj se čulo da se ne oseća dobro, a poručila je sledeće:

Foto: Tanja Andric

 

- On je bruka i sramota, ja ga ostavljam. Rekla sam da neću trpeti nijednu jedinu grešku, ovo je već previše za mene. Posle tri dana je pokazao ko je i šta je, meni je još lakše - rekla je Milica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija