• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

11.09.2024

13:39

"Svi smo plakali": Kulići završili u suzama zbog Miljane i Ivana, Marija se duboko potresla zbog onoga što je videla u programu uživo

Tanja Andric, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Svi smo plakali": Kulići završili u suzama zbog Miljane i Ivana, Marija se duboko potresla zbog onoga što je videla u programu uživo

Podeli vest

Kulićka se oglasila na svom Instagramu i otkrila šta joj je to nateralo suze na oči.

Miljana Kulić je izgladila odnos sa Ivanom Marinkovićem zbog njihovog sina, Željka Kulića. 

Foto: Instagram printscreen

 

Nakon što je izašao iz "Elite 7", Ivan je otišao u Niš kod Kulića kako bi proveo vreme sa svojim naslednikom. Ubrzo nakon toga je i Miljana došla kod Marinkovića u Beograd, a njihove zajedničke trenutke su svakodnevno delili na mrežama. 

Da su Miljana i Ivan u dobrim odnosima, govori i njihov sinoćni gest. Naime, za vreme žurke, oni su zaplesali zajedno, što je sve oduševilo. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

Tim povodom se na svom Instagramu oglasila i Marija Kulić, koja je istakla da je cela porodica emotivno podnela taj prizor. 

Kako je rekla, taj njihov ples joj je čak bio emotivniji i od prvog Marinkovićevog susreta sa sinom, Željkom. 

Foto: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

 

- Po meni, nešto najlepše što se desilo u svim sezonama "Elite" i "Zadruge" je sinoćni ples Miljane i Ivana. Svi smo plakali. Bilo je iskreno. Čak mi je ples bio emotivniji od prvog susreta Ivana sa Željkom - napisala je Marija u vidu storija na svom profilu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija