• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.09.2024

12:28

Jodžir ulazi u "Elitu", a bio je u centru velikog skandala: Za predsedničku kampanju od države dobio 25.000 evra, a skoro sve je stavio sebi u džep!

Printscreen/Instagram/jodziir

Estrada

Jodžir ulazi u "Elitu", a bio je u centru velikog skandala: Za predsedničku kampanju od države dobio 25.000 evra, a skoro sve je stavio sebi u džep!

Podeli vest

Jovan Radulović Jodžir svojevremeno je bio u centru skandala zbog novcem kojim je trebalo da finansira svoju kampanju.

Od kako je u domaćoj javnosti osvanula vest da u rijaliti "Elita" ulazi influenser iz Crne Gore Jovan Radulović Jodžir, ne prestaje da se spekuliše kada bi njegovo ubacivanje na velelepno imanje moglo da se desi.

Inače, Jodžir se pre nešto više od godinu dana našao u centru skandala kada se postao kandidat na predsedničkim izborima u Crnoj Gori.

Naime, kako su pisale "Vijesti", Radulović je prijavio da je tokom kampanje potrošio 485 evra, od ukupno 25.272 evra koliko je iz budžeta dobio za kampanju. Jodžir je tako profitirao, i to pozamašnu sumu novca, jer ostatak nepotrošenih sredstava neće morati da vrati u budžet.

Do ovih informacija je došla Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS), koja je analizirala izveštaje o finansiranju izborne kampanje za predsedničke izbore u Crnoj Gori 2023. godine. U toj trci je, inače, učestvovalo sedam kandidata.

Radulović je, inače, Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predao 13.228 potpisa podrške za kandidaturu, od čega je bilo validno 8.614. On je u prvom krugu predsedničkih izbora osvojio 0,76 odsto, odnosno 2.574 glasova.

U drugom krugu predsjedničkih izbora podržao je kandidata Demokratske partije socijalista (DPS) i doskorašnjeg šefa države Mila Đukanovića.

Foto: Printscreen/Instagram/jodziir

 

Na MANS-ovu informaciju da je Radulović "finansijski pobednik izbora" reagovao je i sam Jodžir.

On je na svom Instagram profilu objavio printskrin MANS-ove objave i napisao:

- Zapratite me za još finansijskih saveta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija