• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

11.09.2024

14:45

Poznati muzičar razočarao ceo svet: Priznao da je varao ženu i da ima ćerku sa drugom

profimedia

Showbiz

Poznati muzičar razočarao ceo svet: Priznao da je varao ženu i da ima ćerku sa drugom

Podeli vest

Frontmen Foo Fighters i nekadašnji bubnjar Nirvane šokirao je ne samo svoje fanove već i ceo svet kada je priznao da je bio neveran ženi.

Ali, to nije sve, javno je ispričao kako ima ćerku sa ženom sa kojom je imao aferu.

Dejv Grol koji je poznat po svojoj reputaciji "najljubaznijeg momka u rokenrolu", priznao je da je postao otac bebe koja je rođena van braka. On već ima tri ćerke sa suprugom Džordan Blum s kojom je u braku više od 20 godina.

Bivši bubnjar Nirvane, koji ima 55 godina, rekao je da planira da bude "ljubazan i podržavajući roditelj" svojoj novoj ćerki u objavi na Instagramu. Rekao je i da voli svoju porodicu i da čini "sve što može da povrati njihovo poverenje i zasluži njihovo oproštenje".

Foto: profimedia

 

"Tek sam postao otac novorođene ćerke, koja je rođena van mog braka", napisao je u objavi.

"Planiram da budem ljubazan i podržavajući roditelj prema njoj. Volim svoju suprugu i svoju decu, i činim sve što mogu da povratim njihovo poverenje i zaslužim njihovo oproštenje."

Dodao je: "Zahvalni smo na vašem razumevanju prema dok zajedno nastavljamo dalje."

Rok muzičar je u braku sa rediteljkom Blum od 2003. godine. Proslavio se svirajući bubnjeve u pionirskom grunge sastavu Nirvana od 1990. do 1994. godine, kada je glavni pevač Kurt Kobejn oduzeo sebi život u 27. godini. Grol je potom formirao Foo Fighters i postigao je brojne hit albume, uključujući njihov najnoviji rad, album iz 2023. godine "But Here We Are".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija