13.09.2024.

22:22

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

Zvezdan najavio osvetu Anđeli! Otkrio da li ima zabranu prilaska Đuričićevoj, pa zapretio: "Imam dokaze, izneću sve..."

Rijaliti učesnica Anđela Đuričić sinoć je tokom svoje ispovesti u "Eliti 8" otkrila da ju je bivši dečko Zvezdan Slavnić uhodio nakon raskida. Slavnić se danas uključio u emisiju "REDakcija" i ispričao svoju stranu priče.

Informer

 

- Nema šta da kažem, to su apsolutne laži. Ja ću to narednih dana da dokažem, izneću pregršt svega... Sve to lepo, ljubav bude i ne bude, a ne želim od mene da se pravi nešto što nisam. Za razliku od mene, to je ona radila, imam video-snimak jer je izbačen ne mojom željom. Neko ko se mene plaši, kao što se Ana plašila, a onda u stan ulazi kao razbojnik. To je dovoljno da se shvati da se ne plaši mene, već je ušla u stan mog oca i ponašala se bahato. Nakon raskida sam ja preživeo pakao - rekao je Slavnić.

Informer

 

On je negirao da je uhodio bivšu, pa otkrio da li ima zabranu prilaska Anđeli.

- Naravno da nisam, to može da se proveri. Nemam zabranu prilaska. Mogu i ja da kažem da sam je prijavio za 740 stvari, a da nisam. Za sve što je izjavila ja imam dokaze, kako u pisanom, tako i u slikama. Ona otkako je ušla počela je o meni da priča. Želim samo da demantujem stvari koje je rekla. Ona je pročitana knjiga i to je to.