Autor: Informer/A.S.

14.09.2024.

15:52

Foto: ATAIMAGES/fktuzlacity

Džet set

Kuje planove sa Milicom, a ni ne sluti da je dobio šut-kartu! Terza osmislio njihovu budućnost, ali realnost će ga slomiti

Borislav Terzić Terza danas je sedeo sa ukućanima u dvorištu i tom prilikom je razgovarao o svojoj vezi sa Milicom Veličković. Kako je istakao, danas je tačno godinu dana otkako su otpočeli odnos. 

Pored toga, Terza je dodao da nakon izlaska iz Bele kuće planira da se venča sa Milicom. Dok on kuje planove za budućnost, ni ne sluti da ga je trudna verenica ostavila zbog njegovog flerta sa Sofijom Janićijević.

Informer

 

- Danas je 14., danas je tačno godinu dana od početka veze mene i Milice. Naša pesma je "Pod sjajem ružičastih zvezda". Ona će da se porodi u januara, izađem, beba malo da ojača i svadba u oktobru. Znaš kakva je veridba bila... Sve omladina, društvo koje voli da peva i igra. Muzika uzela 1800 evra samo na bakšiš. Znaš kako je bilo, platio sam balone, razumeš... Mnogo je bilo dobro. Familija, novinara, super je bilo. Ništa niko nije jeo, sve su nam spakovali - govorio je Terza.

Informer

 

- Hoću da upoznam Milicu - rekao je Ćomi.

- Doći će ovde za Novu godinu, ako se ne porodi, u devetom mesecu. Ostavio sam joj pare, karticu, obezbeđena je. Ušao sam zbog toga. Mi smo od provog dana do poslednjeg zajedno bili, najjača emocija je bila u kući. Mi sedimo za stolom, gledamo se i plačemo. Mi nismo imali loš komentar, ni kad se pojavimo negde - govorio je Terza.

Informer

 

- Ljudi su prepoznali vašu dobrotu, a ne foliranje - rekao je Ćomi.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod: