Autor: Informer/K.Ć.

14.09.2024.

18:03

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Gastoz je morao da uđe u rijaliti": Šok saznanje, reperu je "Elita" bila jedini spas

Nenad Marinković Gastoz šokirao je mnoge kada se pojavio kao jedan od učesnika osme sezone "Elite". Njegov iznenadni povratak na rijaliti scenu pokrenuo je mnoga nagađanja o motivima njegovog učešća.

Dok neki spekulišu da mu je muzička karijera zapala u krizu, drugi smatraju da je ovo njegov pokušaj da se nosi sa finansijskim problemima i burnom prošlošću.

Informer

 

- Gastozu su potrebne pare. Na Tajlandu je ostao bez novca, proveo tamo 70 dana u zatvoru, tako da kada su ga zvali iz produkcije odmah je prihvatio. To će mu pomoći da vrati neke dugove koje ima, ali i zaradi novac. Posle skadanala koji je imao na Tajlandu niko ga nije angažovao odavno da nastupa, reputacija mu je pala, tako da ovaj vid zarade će mu dobro doći. On je svoje učešće dobro naplatio s obzirom na to da je vrlo popularan među gledaocima koji gledaju rijalitije - kaže izvor za Blic.

Podsetimo, kako redakcija Informera ekskluzivno saznala od izvora bliskog Nenadu Marinkoviću Gastozu, reper je pre par godina bio intiman sa Aneli Ahmić.

Informer

 

- Njih dvoje su tada bili intimni, tačnije, samo su par puta spavali. Dakle, nisu bili u ljubavnoj vezi. Sve se desilo na snimanju spota. Varnice su sevali, a oni su to lepo iskoristili. Aneli je još tada htela da postane popularna, a znala je da je Gastoz prava osoba za to. Od početka snimanja spota ga je zavodila i golišava se šetala oko njega - rekao je izvor za Informer.