• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

09.09.2024

16:38

Aneli i Gastoz imali seks! Reper i Ahmićeva kriju burnu prošlost, otkriveni šokantni detalji (FOTO)

ATAIMAGES

Rijaliti

Aneli i Gastoz imali seks! Reper i Ahmićeva kriju burnu prošlost, otkriveni šokantni detalji (FOTO)

Podeli vest

Kako redakcija Informera ekskluzivno saznaje od izvora bliskog Nenadu Marinkoviću Gastozu, reper je bio intiman sa Aneli Ahmić.

U subotu je počeo najgledaniji rijaliti na našim prostorima, a među prvim učesnicima u "Belu kuću" je ušla Aneli Ahmić, koja je u "Eliti 7" zauzela drugo mesto.

Foto: Foto: Tanja Andrić

 

Veliki šef je ulazak na velelepno imanje rasporedio u dva dana, te je sinoć kao poslednji ukućanin i kao šlag na tortu ušao popularni reper Nenad Marinković Gastoz. Po samom ulasku u kuću, mogli smo videti kako su se on i Ahmićeva grlili i gledali, varnice su prštale na sve strane.

Sada, kako je Informer saznao, Gastoz i Aneli su bili intimni pre sedam godina, dok su zajedno snimali spot za reperovu pesmu "Problem".

Foto: Printscreen You Tube/Gasttozz

 

- Njih dvoje su tada bili intimni, tačnije, samo su par puta spavali. Dakle, nisu bili u ljubavnoj vezi. Sve se desilo na snimanju spota. Varnice su sevali, a oni su to lepo iskoristili. Aneli je još tada htela da postane popularna, a znala je da je Gastoz prava osoba za to. Od početka snimanja spota ga je zavodila i golišava se šetala oko njega - rekao je izvor za Informer.

Naša redakcija je ekskluzivno došla u posed njihovih zajedničkih fotografija. Gastoz se fotografisao čak i sa Anelinom majkom Jasminom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija