• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.G. - D.S.

09.09.2024

15:17

"Aleksandra Nikolić će tek biti rijaliti bomba": Marko Đedović otkrio ko je njegov favorit, pa prokomentarisao flert Aneli i Gastoza

ATAIMAGES

Estrada

"Aleksandra Nikolić će tek biti rijaliti bomba": Marko Đedović otkrio ko je njegov favorit, pa prokomentarisao flert Aneli i Gastoza

Podeli vest

Marko Đedović je pružio podršku svim svojim rijaliti prijateljima, ali od jedne dame ima posebna očekivanja.

Marko Đedović je bio jedan od prošlogodišnjih rijaliti učesnika, koji je i te kako bio favorit za pobedu. Kao iskusni rijaliti igrač, Marko je prokomentarisao nove učesnike "Elite 8".

Foto: Informer

 

- Sinoćni ulazak Gastoza mi je bio osveženje, jako mi je drago što je ušao. Čim je ušao odmah je pomrsio neke račune, to nije bilo drago učesnicima koji su mislili da mogu da pobede... Video sam Miljaninu facu kojoj uopšte nije bilo drago kada ga je videla, a video sam i neprijatnu atmosferu kada je ušao, svi su se držali po strani - rekao je on i prokomentarisao to što su se Aneli i Gastoz odmah sprijateljili, a neki kažu i da se muvaju:

Foto: Informer

 

- Mislim da se oni od ranije znaju da joj prenosi lažne informacije. Videćemo dokle će to otići, zašto da ne.

Đedović je otkrio ko je njegov favorit.

Foto: Informer

 

- Aleksandra Nikolić je devojka koju ja poznajem i koja ima vrhunsko životno iskustvo. Vrlo je lepa, vrlo je pametna, ima dete, ušla je da se bori za njega. Aleksandra će biti jedna velika bomba. 

- Videćete, ali neću učestvovati.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Telekom raste i u Nemačkoj
Društvo

Telekom raste i u Nemačkoj

U prestižnom Radison Blu hotelu u Frankfurtu predstavnici Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, generalni direktor, Katarina Đorđić, direktorka sektora za brigu o korisnicima, Stefan Božić, direktor MTEL Nemačka i Danjin Saletović, direktor prodaje za Nemačku. održali su prezentaciju potencijalnim partnerima kako bi zajedno učinili da Telekom Srbija bude veliki i u Nemačkoj.

09.09.2024

16:26

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!
Politika

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozdravio je odluku Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) da počne sa prijemom građana kroz kampanju "Otvorena vrata katastra", ali i ukazao da su nedovoljna samo dva dana u sedmici predviđena za to, jer radna nedelja traje pet dana, te ponovio da će nadzor nad radom Katastra svakako biti sproveden.

09.09.2024

15:37

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija