• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.G. - D.S.

09.09.2024

14:41

"Želim da budem kao Dušica Jakovljević!" Mina Vrbaški o poslu voditeljke: "Prošla sam golgotu, ali došlo je mojih pet minuta"

ATAIMAGES

Estrada

"Želim da budem kao Dušica Jakovljević!" Mina Vrbaški o poslu voditeljke: "Prošla sam golgotu, ali došlo je mojih pet minuta"

Podeli vest

Mina Vrbaški progovorila je o poslu voditeljke na Narodnoj televiziji.

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški obeležila je čak četiri sezone "Zaduge", ali je odlučila da stavi tačku na to poglavlje i počne da živi pravi život, van zidina šimanovačkog imaginarijuma.

Mina je ove sezone dobila posao voditeljke koja će se baviti aktuelnim temama iz rijalitija "Farma 8" koje će se emotivati uporedo sa "Elitom 8".

Danas je Vrbaški došla na pres-konferenciju iako je zbog napornog tempa završila na infuziji.

Foto: Informer

 

- Posle infuzije se mnogo bolje osećam, došla sam da malo provedem sa kolegama dan. Malo me je umor stigao, radili smo svaki dan po ceo dan, slabo smo spavali... Bio mi je potreban vitaminski šok, sad sam dobro - rekla je Mina i dodala:

- Ovo će biti jedna od najjačih sezona jer ima puno tajni, ali to ću možda i ja u svojoj emisiji otkrivati, ne bih o tome puno da detaljišem o tim stvarima. Mislim da će sigurno ostaviti pečat Gastoz, Anđela Đuričić i Aneli Ahmić. Mislim da se između njih priprema nešto što niko nije očekivao.

Foto: Informer

 

Mina je otkrila detalje emisije čiji će biti voditelj.

- Baziraćemo se na "Farmu" zato što će se ona emitovati na Narodnoj TV, ali ćemo sigurno i u jutarnjem na RED-u pustiti neki prilog - rekla je ona i otkrila da smatra da će joj posao voditeljke sjajno ići:

- Zadovoljna sam i mislim da sam se snašla 100 posto. Volim kamere, imam na koga da se ugledam, volela bih da jednog dana budem kao Dušica Jakovljević. Ona je izuzetan voditelj, kao i Milan Milošević, oni su mi uzori. Sa učešćem u rijalitijima sam završila, sada sam samo sa druge strane.

Foto: Informer

 

Vrbaški se osvrnula na svoje učešće u "Zadruzi" i otkrila kako gleda na njega.

- Rijaliti mi je doneo i dobro i loše, prošla sam golgotu, dala sam svoj život na tacni, ali došlo je mojih pet minuta da zablistam i da gledaocima možda pružim ono što niko do sada nije - kazala je Mina, a na pitanje o emotivnom životu i nedavnom raskidu sa dečkom kratko je odgovorila:

Foto: Informer

 

- Raskinuli smo, ta priča je završena, krenula sam dalje svojim putem, ali ne bih više da pričam o svom emotivnom životu jer mislim da to može sve da mi poremeti.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Telekom raste i u Nemačkoj
Društvo

Telekom raste i u Nemačkoj

U prestižnom Radison Blu hotelu u Frankfurtu predstavnici Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, generalni direktor, Katarina Đorđić, direktorka sektora za brigu o korisnicima, Stefan Božić, direktor MTEL Nemačka i Danjin Saletović, direktor prodaje za Nemačku. održali su prezentaciju potencijalnim partnerima kako bi zajedno učinili da Telekom Srbija bude veliki i u Nemačkoj.

09.09.2024

16:26

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!
Politika

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozdravio je odluku Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) da počne sa prijemom građana kroz kampanju "Otvorena vrata katastra", ali i ukazao da su nedovoljna samo dva dana u sedmici predviđena za to, jer radna nedelja traje pet dana, te ponovio da će nadzor nad radom Katastra svakako biti sproveden.

09.09.2024

15:37

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija