• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

04.08.2024

12:31

"Smećarko jedna!" Filip Car brutalno izvređao bivšu, pa otkrio s kojom poznatom damom je imala vrelu akciju! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Rijaliti

"Smećarko jedna!" Filip Car brutalno izvređao bivšu, pa otkrio s kojom poznatom damom je imala vrelu akciju! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik na društvenoj mreži TikTok izneo je niz šokantnih optužbi na račun svoje bivše partnerke.

Filip Car raskinuo je sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom ima ćerku Leonu, a sada je otkrio detalje neprijatnosti koju je doživeo sa bivšom devojkom Minom Vrbaški. 

Foto: Youtube printscreeen

 

Bivši rijaliti učesnik je istakao da se našao u grupi sa Lazarom Čolićem Zolom i Minom Vrbaški, za koju navodno nije znao da se nalazi u istoj grupi u kojoj je i on. Nakon što je pozvao Zolu, shvatio je da je u pitanju grupni poziv, nakon čega je prekinuo vezu. Ipak, kako tvrdi, Mina Vrbaški krenula je da širi priču kako je Car zvao, nakon čega je on pobesneo i brutalno je izvređao.

Foto: Miloš Rafailović

 

- Da jedna Mina kaže, prvo, s tim Zolom si se družila, sedela u kafiću kada si me dodala u tu grupu. Meni si se prvo javila, ne ja tebi. Da, sramota je s kim igra, od mojih bivših do ne znam koga. Ja ti, žvalo žvalava, želim da se ostvariš i kao žena i kao majka. Žvalo, kada vidiš da ljudi imaju probleme, zlo jedno istinsko i pokvareno, onda ne dodaješ ulje na vatru, nego ako si toliko dobra sa Aleksandrom, pozoveš, a ne javno da prezentuješ kao da smo se mi čuli, da sam te zvao kao da te hoću isk**ati, hrpo go**na. Iz kog je ta kontejnera ispala, zaboravio sam da je živa, Bože me oprosti - ispričao je Car, pa nastavio da iznosi optužbe na račun Vrbaški:

Foto: informer.rs

 

- Sad pošto si ti smećarka, pošto si rekla da smo bili pijani i drogirani, zna se dobro Mina da si se use*avala od narkotika, da si uništena od narkotika verovatno i dan danas i čitav život imaš probleme sa opojnim i teškim drogama. Slobodno me tuži, stojim iza svega što kažem, tvrdim. Pošto se vi inače bavite tužbama, ja tvrdim ovo što govorim, sve mogu dokazati činjenicama i dokazima, ne "rekla kazala". Isto tako tvrdim da si lizala pi**u Deniz Dejm i ona tebi, u hotelskoj sobi sa balkona, prva levo. Posle toga više nismo imali dodirnih tačaka - poručio je Filip Car




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zvezdo, srećna ti pojačanja! Stranci dali devet od deset golova
Crvena zvezda

Zvezdo, srećna ti pojačanja! Stranci dali devet od deset golova

Prošla su tri kola Superlige i možda se ne nazire još kako će tim igrati za mesec dana, ali se jasno ocrtava da je Crvena zvezda pogodila sa pojačanjima. Ili barem tako sada deluje. Devet od deset golova crveno-belih od početka sezone dali su stranci, od čega trojica na svom debiju: Bruno Duarte, Felisio Milson i Timi Maks Elšnik. A poker sjajnih golgetera sa njima čini i Šerif Ndijaje.

04.08.2024

09:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija